Workspace Sweden

Aldrig förr har ett nytt årtionde utmanat idén om arbetsplatsen så mycket som 2020-talet gör. De senaste årens teknikutveckling och digitalisering gör att de flesta arbetstagare idag inte längre är bundna till en fysisk arbetsplats. Hur ska arbetsplatser utformas på kontoret och i hemmiljöer för att möta framtiden och matcha de digitala arbetssätten framöver?

WorkSpace Sweden är en digital tvådagarskonferens om arbetsplatser och lärmiljöer. I seminarieprogrammet medverkar några av de främsta experterna och diskuterar morgondagens digitala och fysiska kontorslösningar och lärmiljöer.

För att hjälpa oss samlar vi några av de klokaste och de mest inspirerande talarna och workshopledarna vi känner till. Det gäller att ligga steget före och tillsammans ser vi till att du kommer göra just det.
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
February 25, 2021
Size
107M
Installs
1+
Current Version
v2.13.2.2
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
KitApps, Inc.
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.