Enklakassan

Vi har uppmärksammat de utmaningar för små verksamheter som finns med att redovisa Swish inbetalningar på ett enkelt sätt.

Nu finns lösning här, Enklakassan är byggd för småföretagaren, föreningen, hantverkaren eller vilken verksamhet som helst som vill ha ettverktyg för att hantera och organisera Swish inbetalningar. Givetvis så går det att välja kontantbetalning som ett alternativ, underlaget till redovisningen blir lika bra som vid Swish. När du skapat köp kan du välja i betalning swish eller kontant betalning.

Vare sig om du är på ett och samma ställe, har flera olika verksamheter eller ständigt är på resande fot har du alltid med dig Enklakassan i mobilen och redo för att göra affärer.

HÖG SÄKERHET
Enklakassan är ett administrativt lager till Swish, det vill säga transaktioner sker bara mellan dig och din kund. Då Swish står för säkra betalningar så är det samma höga säkerhet även då du använder Enklakassan som ditt verktyg för en lättare vardag

SNABB OCH ENKEL SETUP
Sök efter Enklakassan på appstore, välj Enklakassan och ladda ner den till hemskärmen. Fungerar lika bra på Ipad som på Iphone. På välkomstsidan kan du välja att ta en test tur som beskriver funktionerna i appen. När du väl bestämt dig så är det bara att välja ’Skapa konto’. Fyll i uppgifterna så utförligt som möjligt, allt finns sedan kvar efter att du stängt ner appen eller uppdaterat.

SWISH FÖR HANDEL
För att få full funktionalitet av Enkla kassan rekommenderas att du sätter upp Swish för handel hos din bank. Då får då ett eget avtal som reglerar kostnaderna för swish trafiken. Enklakassan integreras automatiskt med ditt företag om du väljer det i inställningar.

DIN KUND BEHÖVER BARA HA SWISH INGEN APP
För att kunna ta betalt av din kund behöver kunden ha Swish installerat eller kontanta medel. Betalning från kunden fungerar oberoende av vilken mobil kunden har.

TA KONTROLL ÖVER DINA SWISH INBETALNINGAR
Med Enklakassan får du kontroll över ditt eget lagersaldo. Med funktionen "Exportera" kan du välja att exportera dina csv filer per vecka eller månad.Med denna funktion får du koll på swish transaktionerna.

FÅ BETALT DIREKT
Som t.ex hantverkare har du möjlighet att ta betalt direkt av din kund, Enkla kassan på mobilen där du på förhand har lagt in tjänster och produkter i ’Butik’, lägg tjänst o varor i varukorgen, välj betalsätt swish så skapas en QR kod. Kunden scannar in på sin mobil och accepterar summan av varor och tjänster och betalar via Swish. Bekräftelse skickas
till din mobila enhet att kunden betalt. Du frågar efter kundens mail och mailar kvittot. I bakgrunden har Enklakassan gjort grovjobbet och sparat en csv fil till redovisningen.

UPPTÄCK DEN DIGITALA DYNAMISKA POPUP AFFÄREN
Med Enklakassan kan du enkelt skapa en tillfällig web shop vart du än är och vad du än planerar att sälja. Fyll på din digitala butik på telefonen med de produkter du vill sälja. Generera därefter en QR kod för din butik. Skriv antingen ut QR koden eller presentera den på någon skärm så kan dina kunder scanna in koden och direkt komma till din tillfälliga web shop som du nyss satt upp. När du är klar med dagen tar du bort QR koden och din web shop försvinner med den. Detta kräver ingen befintlig web shop på internet utan är en tillfällig web shop för just det unika försäljningsstället och tiden som försäljningen är igång.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Products can now have dynamic prices.
Products can now have unit types.
Bugfixes and design improvements.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
July 1, 2021
Size
47M
Installs
10+
Current Version
1.0.6
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Axenu
Developer
V. Prinsgatan 20B 37135 Karlskrona Sweden
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.