eBabyCare Bác Sĩ

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

E-BabyCare Bác Sĩ
Nền tảng chăm sóc ảo cho trẻ sinh non sau khi xuất viện tại Việt Nam.

Khi việc chăm sóc chu sinh và sơ sinh đang tiến triển, nhiều trẻ sinh non đang sống sót và được xuất viện từ các đơn vị chăm sóc đặc biệt dành cho trẻ sơ sinh (NICU) để được cha mẹ chăm sóc. Do các vấn đề sức khỏe phức tạp, trẻ sinh non cần được chăm sóc theo dõi kéo dài và đặc biệt sau khi xuất viện. Tuy nhiên, chăm sóc theo dõi cho những em bé có nguy cơ cao như vậy không có sẵn ở hầu hết các LMIC như Việt Nam. Các giải pháp sáng tạo là rất cần thiết để đảm bảo chăm sóc tối ưu và kết quả tốt nhất cho những người sống sót sớm ở những quốc gia này.

E-BabyCare là một nền tảng chăm sóc ảo cho phép phân phối chăm sóc cho trẻ sinh non thông qua giao diện web và ứng dụng điện thoại thông minh, cộng với một trung tâm cuộc gọi. Từ một máy tính hoặc thiết bị di động, các bác sĩ lâm sàng chăm sóc của NICU có thể thực hiện một chuyến thăm ảo, trong khi cha mẹ có thể truy cập từ xa các bác sĩ lâm sàng qua SMS, điện thoại, trò chuyện hoặc hội nghị video. Họ cũng có thể truy cập các hướng dẫn và công cụ để theo dõi sức khỏe của bé con, sàng lọc các biến chứng và nhập dữ liệu sức khỏe của bé con trong cơ sở dữ liệu được nối mạng.
E-BabyCare Doctor
Virtual care platform for premature babies after discharge from hospital in Vietnam.

As perinatal and neonatal care is progressing, many premature babies are surviving and are discharged from neonatal intensive care units (NICU) to be cared for by their parents. Due to complex health problems, premature babies need long-term follow-up care and especially after discharge. However, follow-up care for such high-risk babies is not available in most LMICs like Vietnam. Innovative solutions are essential to ensure optimal care and the best results for early survivors in these countries.

E-BabyCare is a virtual care platform that allows delivery to care for premature babies through web interface and smartphone application, plus a call center. From a computer or mobile device, the NICU's clinicians can perform a virtual visit, while parents can remotely access clinical doctors via SMS, phone, and games. chat or video conference. They can also access tutorials and tools to monitor your baby's health, screen for complications and enter baby's health data in a networked database.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Ứng dụng dành cho bác sĩ
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 1, 2019
Size
19M
Installs
10+
Current Version
1.12.11
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
VHealthDigital
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.