Mitt-NEAS

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Vær gjerne med og test vår helt nye app som skal gi deg en mer oversiktlig hverdag rundt blant annet strømforbruk, TV-innhold og kostnader. Dette en en en testversjon av vår nye kundeapp «Mitt NEAS», og feil kan forekomme.

Med Mitt NEAS får du som NEAS-kunde gode strømtips og verdifull innsikt som gjør at du kan spare mye penger. Appen gir deg som har abonnement på strøm, TV- og/eller internett oversikt over strømforbruk og strømutgifter, enkel tilgang til Valgmeny TV, se fakturaer med mye mer. Med gode prognoser, forutsigbarhet og fullt historisk innsyn blir det enklere for deg å ta smarte valg i hverdagen. Mitt NEAS er også en selvbetjeningskanal for hele kundeforholdet ditt - hvor du enkelt kan administrere dine produkt/tjenester, finne gode tilbud og kampanjer, og kontakte oss.

Dette kan du gjøre i appen:

Se strømutgifter
Her kan du velge å se ditt strømforbruk og kostnader i forskjellige tidsintervaller.

Få prognoser
Basert på ditt historiske strømforbruk regnes det ut prognoser som gir deg en forutsigbarhet mtp utgifter, og muligheten til å planlegge bedre.

Se live forbruk
Hvis du installerer NEAS smarte hjem får du opp live forbruk i boligen din, noe som gjør at du enkelt kan se hvor mye som brukes i sanntid - og dermed kan ha et mer aktivt forhold til hva som trekker strøm hos deg.

Smarthus
Med Mitt NEAS og vår smarthus-løsning får du nå live oversikt og kontroll over strømforbruket ditt i en framtidsrettet og brukervennlig flate. Godt for lommeboka og bra for miljøet!

Valgmeny TV
Snarvei til å velge inn ønsket innhold i din TV- og strømmepakke. Her kan du enkelt velge inn og ut kanaler etter hva du, eller noen i din familie ønsker å se. Endringene trer i kraft med en gang, og dermed har du full fleksibilitet i innholdet, til en hver tid - direkte fra appen. Enklere blir det ikke!

Driftsmeldinger bredbånd
Fortløpende driftsmeldinger om eventuelle forstyrrelser i bredbåndssignalene.

Faktura
Full oversikt over dine fakturaer.

Mine Saker
Dine innmeldte saker, være det seg Wifi-problematikk eller en fakturafeil. Her har du full oversikt over dine saker i vårt kundesystem, med mulighet til å kommunisere med kundesenteret direkte i en sak.

Kundeepost
Som NEAS-kunde har du tilgang til en egen E-postkonto med masse lagringsplass. I Mitt NEAS finner du en snarvei til din E-post og muligheten til å administrere den - eks. legge til fler E-postadresser.
Updated on
Aug 17, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

In this version, new functions are available in addition to other improvements.