БЕСИЛКА - BESILKA

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

🔥 БЕСИЛКА - BESILKA е базирана на популарната игра на хартија „Бесилка“.

🔥 Играта содржи над 1200 рачно избрани поими.
🔥 Играчот ги погодува буквите со цел да го открие скриениот збор.
🔥 Играчот треба да биде внимателен затоа што има неколку обиди пред да биде обесен карактерот.


🔥 Карактеристики:

✔️ Над 1200 рачно избрани поими
✔️ 3 карактери кои можат да бидат обесени
✔️ Над 15 категории
✔️ Наменета за деца и возрасни

🔥 Забавувајте се со над 15 категории:

💉 Наука
👠 Брендови
🚘 Автомобили
🍔 Храна
🎺 Инструменти
⛵️ Предмети
🐙 Животни
🍉 Овошјa
🍆 Зеленчуци
👮 Професии
🚴 Спортови
🌎 Држави
🌃 Градови
💣 Цртани филмови

🔥 BESILKA - BESILKA e bazirana na popularnata igra na hartija "Besilka".
Igrata sodrzi nad 1200 racno izbrani poimi.
Igracot gi pogoduva bukvite so cel da go otkrie skrieniot zbor.
Igracot treba da bide vnimatelen zatoa sto ima nekolku obidi pred da bide obesen karakterot.

🔥 Karakteristiki:

✔️ Nad 1200 racno izbrani poimi
✔️ 3 karakteri koi mozat da bidat obeseni
✔️ Nad 15 kategorii
✔️ Nameneta za deca i vozrasni

🔥 Zabavuvajte se so nad 15 kategorii:

💉 Nauka
👠 Brendovi
🚘 Avtomobili
🍔 Hrana
🎺 Instrumenti
⛵️ Predmeti
🐙 Zivotni
🍉 Ovosja
🍆 Zelencuci
👮 Profesii
🚴 Sportovi
🌎 Drzavi
🌃 Gradovi
💣 Crtani filmovi
Updated on
Jun 11, 2016

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available