ИКС НУЛА - IKS NULA

Contains ads
5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

Класичната игра на хартија позната како икс нула отсега на Македонски јазик.

Карактеристики:

- Еден играч
- Два играчи на истиот уред

Правила:

- Двајца играчи играат наизменично, означувајќи по една празна ќелија
- Целта е бројот на означувања да биде три во линија (хоризонтално или вертикално или дијагонално)
Updated on
Mar 6, 2016

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available