BD Hot News

Contains Ads
·
Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

From all online Bangladesh newspapers BD Hot News is the best leading one, provides all bangla news from Bangladesh & the world.more 24/7 updating form all bangla newspaper with latest, breaking, politics, business, technology, world, entertainment, sports, lifestyle and crime news.Get Breaking News From The Most Reliable banglanewspaper source.

The App BD Hot News Contain all the latest news. The user of this app will get all the updated news instantly. This app is completely free and available for everyone.

Please share your experience of this app on review, spare this app with your friends and family if you find it helpful.
Од сите онлајн Бангладеш весници BD Новости е најдобар водечка, ги обезбедува сите бангла вести од Бангладеш и формуларот за ажурирање world.more 24/7 сите бангла весник со најновите, кршење, политиката, бизнисот, технологијата, свет, забава, спорт, начин на живот и дело news.Get Ударни вести Од најсигурни извор banglanewspaper.

На App BD Новости содржи сите на најновите вести. Корисник на оваа апликација ќе добие сите најнови вести веднаш. Овој стан е комплетно бесплатна и достапна за секого.

Ве молиме да ги споделите вашите искуства на овој стан е на ревизија, резервни овој стан со вашите пријатели и семејството, ако го најдете корисни.
Прочитајте повеќе
4,8
Вкупно 15
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Initial Release:
1. Smooth Player Added
2. Ads Reduced
3. Ads Removal Function Added
4. Major Bug Fixed
5. Minor Bug Marked, Will be Fixed on Next Update
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
08 ноември 2017
Големина
6,2M
Инсталации
100+
Тековна верзија
1.0.1
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Производи во апликација
2,99 US$ по ставка
Понудено од
H House
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.