BD Hot News

Contains Ads
·
Ofron blerje përmes aplikacionit

From all online Bangladesh newspapers BD Hot News is the best leading one, provides all bangla news from Bangladesh & the world.more 24/7 updating form all bangla newspaper with latest, breaking, politics, business, technology, world, entertainment, sports, lifestyle and crime news.Get Breaking News From The Most Reliable banglanewspaper source.

The App BD Hot News Contain all the latest news. The user of this app will get all the updated news instantly. This app is completely free and available for everyone.

Please share your experience of this app on review, spare this app with your friends and family if you find it helpful.
Lexo më shumë
4,8
15 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Initial Release:
1. Smooth Player Added
2. Ads Reduced
3. Ads Removal Function Added
4. Major Bug Fixed
5. Minor Bug Marked, Will be Fixed on Next Update
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
8 nëntor 2017
Madhësia
6,2M
Instalimet
100+
Versioni aktual
1.0.1
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Produktet brenda aplikacionit
2,99 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
H House
Zhvilluesi
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.