Natun Barta

Contains Ads
·
Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

NatunBarta is a free weekly newspaper of Bangladesh. This paper has both digital and printed version. The App NotunBarta has contained all the news of printed and digital version which published on newspaper. This app is a digital archive of Notun Barta.

Any user can download this application and use this application for free. This app has push the content from natun-barta.com and make available for reader.

This app is completely free. If anyone want to remove advertisement from app the user must have purchase the premium subscription and have to disable ad from app setting.

Use this app for get the best news ever.
NatunBarta е бесплатен неделен весник на Бангладеш. Овој труд има и дигитална и печатена верзија. На App NotunBarta ги содржи сите вести на печатени и дигитални верзија која објавени на весникот. Овој стан е дигиталната архива на Notun Barta.

Секој корисник може да го симнете оваа апликација и да ја користат оваа апликација за слободни. Овој стан има помогнам на содржини од natun-barta.com и ги прават достапни за читателот.

Овој стан е потполно бесплатна. Ако некој сака да се отстрани рекламата од апликацијата на корисникот мора да ги купите на претплата премија и треба да ги оневозможите реклама од поставување стан.

Користете ја оваа апликација за да го добиете најдоброто вести било кога.
Прочитајте повеќе
5,0
Вкупно 12
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Initial Release
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
18 ноември 2017
Големина
6,7M
Инсталации
50+
Тековна верзија
1.0.1
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Производи во апликација
3,99 US$ по ставка
Понудено од
H House
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.