Natun Barta

Contains Ads
·
Ofron blerje përmes aplikacionit

NatunBarta is a free weekly newspaper of Bangladesh. This paper has both digital and printed version. The App NotunBarta has contained all the news of printed and digital version which published on newspaper. This app is a digital archive of Notun Barta.

Any user can download this application and use this application for free. This app has push the content from natun-barta.com and make available for reader.

This app is completely free. If anyone want to remove advertisement from app the user must have purchase the premium subscription and have to disable ad from app setting.

Use this app for get the best news ever.
Lexo më shumë
5,0
12 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Initial Release
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
18 nëntor 2017
Madhësia
6,7M
Instalimet
50+
Versioni aktual
1.0.1
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Produktet brenda aplikacionit
3,99 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
H House
Zhvilluesi
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.