Vjersha dhe Përralla - Shqip

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë vjersha dhe përralla. Vjershat dhe përrallat janë me ilustrime dhe zërim që e bëjnë aplikacionin shumë të dobishëm për përdoruesit dhe njëkohësisht shumë më të kapshëm për mësim. Mëso duke lozur është qëllimi i këtij aplikacioni që shërben kryesisht për të memorizuar vjersha, përralla dhe elemente tjera të përditshmërisë.

Kategoritë e aplikacionit janë:

1) Vjersha

Vjershat që mund t’i gjeni në aplikacionin tonë janë:

• Harabeli i uritur
• Miqtë e shtëpisë
• Sa gëzim
• Duart tona
• Fjala
• I dashur atdhe
• Libri
• Festa e fëmijëve
• Qukapiku
• Qershia (Gjëgjëzë)
• Sytë e kaltëer
• Bardhësi
• Shiu
• Kënga e abetares
• Pula dhe miu
• Vjeshta e artë
• Nëna ime

2) Përrallat

Në u sjellim përrallat në mënyrë dixhitale, përdoruesi mund të lexoj, ose dëgjoj përrallën dhe të ndjek atë me anë të ilustrimeve që jane shumë të dobishme për zhvillim, që u ndihmon shumë për mësim të shkronjave dhe alfabetit.
Disa nga përrallat janë:

• Kësulëkuqja
• Pinokio
• E bukura dhe Bisha
• Luani dhe miu
• Sorra e etur
• Rrushi i papjekur
• Qeni lakmitar
• Bricjapët budallenj
• Luani lakmitar
• Dhelpra dhe lejleku

3) Lojërat

Lojërat është kategori tjetër e aplikacionit ku në të janë edhe tre nënkategori që shërbejnë tërësisht për të mësuar elemente të ndryshme dhe për të memorizuar ato.

• Kuizi

Kuizi përbëhet nga pyetje të ndryshme, rreth kafshëve, automjeteve, profesioneve të ndryshme. Përdoruesi duhet të zgjedh njërën nga katër opsionet për të parë nëse është përgjigjur pozitivisht ose jo. Opsionet e përgjigjeve janë tëresisht me imazhe për të bërë shumë me interaktive komunikimin me përdorues.

• Ngjyrosja

Në këtë nënkategori ju mund të ushtroni të ngjyrsoni kafshë të ndryshme me ngjyrat tuaja të preferuara dhë kështu të zhvilloheni, dhe të praktikoni ngjyra të ndryshme mbi kafshë dhe elemente të ndryshme

• Luaj & Mëso

Luaj dhe mëso është kategori ku ju mund të mësoni kryesisht rreth kuzhinës, pra të dalloni ushqime të ndryshme duke përfshirë pemë dhe perime. Por edhe elemente tjera siç janë metalet, riciklimin e mbeturinave, mësimin e ngjyrave e kështu me radhë.

Duke përdorur këtë aplikacion ju:
1) Do të mësoni shumë vjersha
2) Do të mësoni shumë përralla
3) Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme
4) Do të zhvilloni intelegjencen
5) Do të ushtroni të mbajturit në mënd
6) Do të jeni më produkiv në mësime

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me pesë yje.

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com
Updated on
Jun 3, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Committed to follow the Play Families Policy

What's new

Shume vjersha te reja. Poashtu eshte shtuar opsioni i dygjuhesise, kalo nga gjuha angleze ne ate shqipe thjesht duke klikuar ne flamurin shqiptar.