Vjersha për fëmijë - Shqip

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë më shumë se 60 vjersha. Vjershat janë me ilustrime dhe zërim që e bëjnë aplikacionin shumë të dobishëm për përdoruesit dhe njëkohësisht shumë më të kapshëm për mësim. Mëso duke lozur është qëllimi i këtij aplikacioni që shërben kryesisht për të memorizuar vjersha, dhe elemente tjera të përditshmërisë.

Disa nga vjershat që ju mund t’i gjeni janë:
• Haraberli i uritur
• Familja
• Shqiponja
• Loja me topa
• Molla
• 8 Marsi
• Qeni dhe Macja
• Abetare
• Nënë e baba fort i dua
• Abetare fort të dua
• Mburravecët
• Gjyshja
• Vizatimi
• Miushi
• Numrat
• Qukapiku
• Qershia (Gjëgjëzë)
• Nëna ime
• Pula dhe miu
• Duart tona

Pos këtyre vjershave ju mund të gjeni edhe shumë e shumë vjersha të tjera që janë befasi për ju fëmijë të dashur. Ju gjithashtu mund ta ndani aplikacionin me miqtë tuaj.
Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me pesë yje.

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com
Updated on
May 23, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Committed to follow the Play Families Policy

What's new

Bug fixes!