5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met deze app kunt u zoeken naar ziekten & plagen, natuurlijke vijanden, knaagdieren en onkruiden. Er zijn ruim 500 ziekten en plagen, 23 natuurlijke vijanden, 7 knaagdieren en ruim 130 onkruiden opgenomen.
Per item is er algemene informatie opgenomen maar ook uitleg voor herkenning, levenswijze, maatregelen en uiteraard afbeeldingen. De wetenschappelijke naam is vermeld en bijvoorbeeld tot welk gewas of familie het item behoort.

Markeer bijv. een natuurlijke vijand om snel terug te kunnen vinden (vergelijkbaar aan favorieten in uw browser). Markeer een item door op het vlag icoon, rechtsbovenin het scherm, te tikken. Markeren ongedaan maken kan door bij een item op hetzelfde vlag icoon te tikken, of onder "Mijn gemarkeerde items" naar links te swipen en dan op Verwijderen te tikken. Of door in het Mijn gemarkeerde items subcategorie rechtsbovenin het verwijderen symbool te tikken, en dan op de rode rondjes te tikken.

De Beeldenbank is van de AOC Raad, tot stand gekomen met medewerking van het Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (Wageningen UR) en Groen Kennisnet. Ontwikkeld door Prolific BV.
Updated on
Mar 30, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Informatie over deze app bijgewerkt