Lolan Tavuviidakko

Lolan Tavuviidakko on uusin sovelluksemme, joten se on rakennettu huolella kymmenien miljoonien Lola Panda asiakkaiden oppimistuloksiin perustuen. Tällä sovelluksella on lukemisen oppimistakuu – katso tiedot kuvauksen lopusta!

Hyvä lukutaito antaa lapselle eväät kaikkeen oppimiseen kouluvuosien aikana. Tavujen hahmottaminen on tärkeää lukemista opeteltaessa. Tällöin lukunopeus lisääntyy, joka auttaa ymmärtävän lukemisen kehittymiseen. Lolan Tavuviidakko on suunniteltu erityisesti 6-7 -vuotiaille lapsille.

Lolan Tavuviidakko jakautuu seuraaviin oppikokonaisuuksiin:
• Helppoja vokaali- sekä soinnillisia konsonanttialkuisia sanoja: AA-SI
• Helppoja vokaali- ja konsonanttialkuisia sanoja sisältäen geminaatan: HA-NA
• Melko vaikeita 2 tavuisia sanoja sisältäen pitkiä vokaaleja: AAR-RE
• Vaikeita 2 tavuisia sanoja sisältäen konsonanttiyhtymiä: jout-sen
• Helppoja 3 tavuisia sanoja: en-ke-li
• Vaikeita 3 tavuisia sanoja: ank-ku-ri
• Vaikeita 3 tavuisia ja melko helppoja 4 tavuisia: juo-ma-la-si
• Melko vaikeita 4 tavuisia: il-ma-pal-lo
• Vaikeita 4 tavuisia: e-le-fant-ti

Sovelluksen käytettävyys on tuttua Lola Panda laatua ja graafinen ilme sekä animaatiot entistäkin hauskempia. Lola Pandan äänenä toimii yksi Suomen tunnetuimmista lastenohjelmien ääninäyttelijöistä, Johanna Ala-Siurua.

Tavuihin perustuva oppiminen jakoi aiemmin sekä opettajia, vanhempia että tutkijoita. Aikaisemmin lukemisen oppiminen tapahtui käytännössä aina tavujen kautta. Sittemmin tavuista luovuttiin lähes kokonaan. Tällä hetkellä tavujen merkitys on lähteestä riippumatta kuitenkin keskeisempi kuin 20 vuotta sitten. Erityisen hyvin tavut sopivat digitaalisiin ratkaisuihin kuten Lolan Tavuviidakkoon. Tavuihin perustuva oppiminen voi tuoda myös suuren avun oppimisvaikeustapauksiin.

Lolan Tavuviidakko soveltuu lapsille, joille esim. Lolan Aakkosjuna ja Lolan ABC-juhlat sovellukset ovat jo liian helppoja, mutta jotka eivät vielä osaa lukea sujuvasti. Lolan Tavuviidakko sopii erinomaisesti esikouluun sekä alakoulun 1. luokalle ja sitä voidaan käyttää ryhmässä tai yksin. Lapsi voi käyttää sovellusta yksin aloittamalla esim. helpolta tasolta, jolloin tehtävät vaikeutuvat oppimisen myötä. Vaihtoehtoisesti opettaja tai vanhempi voi valita sovelluksesta opeteltavan alueen jolloin jo aloitustaso on sopiva.

Jos lapsesi ei kuitenkaan osaa vielä kaikkia kirjaimia, niin silloin kannattaa hankkia Lolan Aakkosjuna ja harjoitella kirjainten tunnistamista Lolan seurassa. Jos on tarvetta lisäharjoittelulle kirjainten äänteissä, niin silloin oikea vaihtoehto on hankkia Lolan Aakkosjuhlat, jossa Lola opettaa lapsesi tunnistamaan kirjaimet äänteiden avulla.

Lisää tietoa laadukkaista Lola Pandan oppimissovelluksista löydät kotisivultamme: www.lolapanda.com/fi

Tervetuloa hauskan oppimisen ja Lolan Tavuviidakon pariin!

*Lolan Tavuviidakko -sovelluksen ostajat saavat 100% oppimistakuun! Mikäli lapsesi harjoittelee läpi sovelluksen kaikki kolme tasoa, mutta ei opi lukemaan sanoja, ota tuolloin yhteyttä osoitteeseen: support@beiz.com.

Kysymme muutaman jatkokysymyksen tilastointia varten ja jokainen yhteyttä ottanut asiakas saa toisen ilmaisen Lola -sovelluksen! Vastaamme viesteihin muutamassa päivässä. Takuu kattaa 100% tapauksista.
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Eligible for Family Library
Eligible if bought after 7/2/2016. Learn More
Updated
July 7, 2016
Size
42M
Installs
100+
Current Version
1.0.5
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
BeiZ
Developer
Rautatienkatu 21 B 33100 Tampere Finland.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.