Abacus® Reporting

Abacus® Reporting je jedinstven sistem izvještavanja i analize poslovanja. Omogućuje efikasan i kontrolisan pristup informacijama iz poslovnog sistema. Sistem je projektovan tako da posjeduje veliku prilagodljivost potrebama menadžmenta preduzeća i to u svim nivoima hijerarhije upravljanja resursima. Velika fleksibilnost i podrška raznovrsnim potrebama preduzeća različitih djelatnosti preporuka su za orijentaciju za ovakav sistem izvještavanja.

Izvodi, Kupci, Dobavljači

Lager

Prihodi, Rashodi

Bilans uspjeha, Bilans stanja, Novčani tok

Lista dozvoljenih izvještaja se unaprijed formira i podešava korisniku, što daje mogućnost širokog spektra prilagođavanja sistema izvještavanja prema pravima pristupa informacijama pojedinih korisnika sistema.

Poseban kvalitet ovog sistema izvještavanja je to što se izvještaji formiraju na osnovu realnih podataka, što znači da korisnik u svakom trenutku ima precizan uvid u stanje poslovnog sistema iz domena svoje nadležnosti.
Read more
Collapse
5.0
7 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

- Adaptive icon
- Podrška za Android 10.0 Q
- Manje ispravke
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 20, 2019
Size
2.3M
Installs
100+
Current Version
3.5
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Bencom Ltd.
Developer
Prizrenska 19, 85340 Herceg Novi
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.