Zadruga - najpopularniji reality show na Balkanu

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Mature 17+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Zadruga je najpopularniji rijaliti TV sou program na Balkanu. Emituje se vec trecu sezonu na televiziji Pink autora Zeljka Mitrovica, i predstavlja svojevrsnog naslednika nekadasnjeg rijalitija Farma.

Koncept sou programa je zamisljen tako da grupa od 30-40 takmicara boravi u potpuno izolovanom prostoru od spoljnog sveta. Mesto desavanja je specijano izgradjen kompleks koji ukljucuje ogromnu belu kucu sa nekoliko dodatnih objekata, bazenom, vestackim jezerom… gde su svi ucesnici pod stalnim nadzorom kamera i mikrofona, i gde je svaki pedalj prostora pokriven. Takmicari ovde borave 9-10 meseci, a pobednik kojeg bira publika osvaja nagradu od 50.000 evra.

Prva sezona pocela je sa emitovanjem u septembru 2017. godine, a zavrsila u junu naredne godine. Pobedu u prvoj sezoni ubedljivo je odnela prevarena supruga i u to vreme jedna od najomiljenijih osoba kod veceg dela nacije - Kristina Kija Kockar.

Druga sezona pocela je takodjer sa emitovanjem u septembru 2018. godine, zavrsila u junu 2019. godine. Pobedu je ovaj put odnela drugoplasirana iz prve sezone, i velika suparnica proslogodisnje pobednice Kije Kockar - Luna Djogani.

Kao i prethodne dve, i treca sezona pocela je na isti datum - 6 septembra 2019. godine. Sezona se zavrsila u julu 2020. godine, a pobedu je za mnoge iznenadjujuce i uz malo kontraverze odnela ucesnica iz Hrvatske, Iva Grguric.

Trenutno se emituje cetvrta sezona koja je pocela u septembru 2020. godine, a zavrsetak je planiran za juli 2021. godine.

Putem ove aplikacije mozete pratiti i biti u korak sa Vasim omiljenim Zadrugarima.

Ukoliko pratite Zadrugu, ovu aplikaciju jednostavno morate imati! Preuzmite odmah.
Updated on
Jan 13, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- sitne popravke u aplikaciji