ตามสั่ง

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Thai

แอพพลิเคชั่น "ตามสั่ง" เป็นแอพพลิเคชั่นที่สามารถแสดงร้านอาหารที่อยู่รอบๆ ตัวคุณในรัศมีที่คุณสามารถกำหนดได้ สามารถเลือกประเภทของอาหารที่ต้องการ หรือสามารถค้นหาร้านอาหารในจังหวัดต่างๆ เมื่อคุณวางแผนที่จะไปท่องเที่ยวเปิดโลกทัศน์ รวมทั้งคุณยังสามารถแสดงความคิดเห็น ความชื่นชอบ และให้คะแนนในร้านค้าที่คุณได้ไปเยี่ยมเยือน เพื่อเป็นประโยชน์สำหรับบุคคลท่านอื่นในการตัดสินใจที่จะไปที่ร้านค้านั้นๆ และทาง "ตามสั่ง.com" ยังให้สิทธิพิเศษสำหรับสมาชิกที่ได้ลงทะเบียนแล้วในการที่จะเพิ่มร้านค้าของสมาชิกเอง หรือร้านค้าที่เปิดใหม่เพื่อโปรโมทให้มียอดขายเพิ่มขึ้น

"ตามสั่ง.com" มีความมุ่งหวังให้ทุกท่านได้มีสนุก เพลิดเพลิน ในประสบการณ์การค้นหาร้านค้าใหม่ๆ ที่ท่านยังไม่เคยไปเยี่ยมเยือน และมาเล่าประสบการณ์ดีๆ สิ่งที่ชื่นชอบ พร้อมทั้งให้คะแนนเพื่อเป็นกำลังใจ ผ่านทางช่องทางรีวิวของร้านค้านั้นๆ
App, the "order" is an application that can see restaurants around. You can set the radius you. You can select the type of food you want. Or you can search for restaurants in different provinces. When you plan to travel horizons. Plus you can comment and vote on their favorite shops you have visited. To be useful for other people to decide to go to the store and that "according to the statement. Com" is a privilege for members who have already registered to add to the store of their own. Or open new stores to promote the sales increase.

"According to the statement. Com" with the hope that you all have fun, enjoy the experience of finding new stores. Who have not previously visited. His experience and good favorite thing The vote to cheer. Via the review of the store itself.
Read more
Collapse
3.6
22 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Update Onesignal SDK
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
February 27, 2021
Size
3.6M
Installs
1,000+
Current Version
1.4
Requires Android
6.0 and up
Content Rating
Mature 17+
Interactive Elements
Users Interact, Shares Location
Permissions
Offered By
Billion Micro
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.