Cleo, mijn MS-app

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Leven met Multiple Sclerose is elke dag opnieuw een uitdaging. Maak kennis met Cleo, uw digitale MS-gezel. CLEO is ontworpen om u te ondersteunen. Met de Cleo app hebt u toegang tot waardevolle informatie en een verscheidenheid aan hulpmiddelen dewelke u zullen inspireren en ondersteunen in uw dagelijks leven met Multiple Sclerose.

Cleo is gebaseerd op 3 hoofdkenmerken:
* Inhoud op maat om tips, inspiratie en nieuws met betrekking tot de ziekte multiple sclerose te vinden.
* Een persoonlijk dagboek om de gegevens over de evolutie van uw gezondheid bij te houden, deze gegevens te visualiseren en de rapporten te delen met uw arts en zorgteam.
* Wellnessprogramma's ontworpen door professionals aangepast aan uw specifieke behoeften.

INHOUD OP MAAT
Ontdek artikelen en video's met uitstekende tips om met Multiple Sclerose te leven, suggesties om uw welzijn te verbeteren en informatie over veel voorkomende MS-gerelateerde symptomen. Gebruik de tips die beantwoorden aan uw specifieke noden en behoeften.

DAGBOEK
Wanneer uw zorgteam beter begrijpt wat er tussen uw afspraken gebeurt, kunt u samen betere beslissingen nemen. Cleo kan u helpen om uw gemoedstoestand, symptomen, lichamelijke activiteiten en meer eenvoudig bij te houden. Koppel Cleo aan uw Google Fit om stappen en afstand bij te houden. Maak vervolgens rapporten om te delen en te bespreken met uw zorgteam. Cleo is er ook om u gedurende de dag herinneringen te bieden. Stel afspraken en medicatiemeldingen in op basis van schema's die zijn besproken met uw zorgteam.

WELLNESS-PROGRAMMA'S
Toegang tot wellness-programma's ontworpen door MS-experts en revalidatiespecialisten voor mensen met Multiple Sclerose. We werken samen met zorgprofessionals om op maat gemaakte programma's te ontwikkelen. Nadat u met uw zorgteam hebt gesproken, kunt u kiezen uit verschillende intensiteitsniveaus op basis van uw vaardigheid en interesse. Nieuwe programma's zullen in de toekomst zeker worden toegevoegd. Vergeet niet dat ieders ervaring met Multiple Sclerose anders is en dat uw zorgteam altijd uw primaire bron blijft voor alle informatie met betrekking tot Multiple Sclerose.
Updated on
Apr 27, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info and Device or other IDs
This app may collect these data types
Personal info, Health and fitness and 3 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted