NantiAja - Bagi 4 Bayar Belanja di Toko Online

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Indonesian

Pengen belanja tapi budgetnya gak cukup karena banyak pengeluaran lain?

Tenang, aplikasi NantiAja siap bantu kamu mengatasi masalah ini.

Apa itu NantiAja?
NantiAja adalah aplikasi yang memungkinkan kamu untuk #bagipembayaranjadi4 untuk setiap produk yang kamu beli di merchant partner kami. Bayar 25%-nya dulu dari total harga produk yang kamu beli hari ini, selesain sisanya nanti!

Gak dikenakan bunga sama sekali.
Ini dia nih keuntungan utama belanja pakai NantiAja. Bayarnya dibagi, tapi kamu gak akan dikenakan bunga sama sekali! Bayar sesuai harga aslinya!

Bayar dalam 42 atau 90 hari.
Periode pembayaran yang bisa kamu pilih yaitu 42 hari atau 90 hari. Kalo kamu pilih yang 42 hari, gak akan dikenakan biaya admin sama sekali

Ga ada biaya tersembunyi.
Bayar pakai NantiAja gak ada biaya tersembunyi yang bikin bengkak harga asli produk yang kamu beli. Gak ada biaya membership bulanan maupun customer fee.

Daftarnya cepat.
Daftarnya cuma butuh waktu beberapa menit. Setelah proses verifikasi beres, limit kamu udah bisa langsung dipake buat belanja.

Banyak merchant yang bisa dipilih
Mulai dari kategori fesyen pria, wanita, hijab, olahraga, alat kesehatan.. semuanya siap kamu belanjain sesuai kebutuhan.
Want to go shopping but the budget is not enough because there are many other expenses?

Don't worry, the NantiAja application is ready to help you solve this problem.

What is Later?
LaterAja is an application that allows you to #sharepayments into4 for every product you buy at our merchant partner. Pay 25% of the total price of the product you buy today, finish the rest later!

No interest at all.
This is the main advantage of shopping with LaterAja. The payment is divided, but you will not be charged any interest at all! Pay at the original price!

Pay in 42 or 90 days.
The payment period you can choose is 42 days or 90 days. If you choose 42 days, there will be no admin fees at all

There are no hidden costs.
Pay with Later, there are no hidden costs that make the original price of the product you buy swell up. There is no monthly membership fee or customer fee.

The list is fast.
The list only takes a few minutes. After the verification process is complete, your limit can be used directly for shopping.

Many merchants to choose from
Starting from the fashion categories for men, women, hijab, sports, medical devices... everything is ready for you to shop according to your needs.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Bug fix's
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
November 18, 2021
Size
13M
Installs
10,000+
Current Version
0.6.2
Requires Android
6.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
nantiaja
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.