OvulatieKalender Brabbels

De Brabbels OvulatieKalender laat precies zien hoe groot jouw kans per dag is om zwanger te worden en wanneer je het meeste kans hebt om zwanger te worden.

De Brabbels ovulatiekalender is gebaseerd op onderzoek naar de vruchtbaarheid van meer dan 10.000 vrouwen. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de vruhtbare periode van de vrouw veel minder goed is te voorspellen dan verwacht. De 'oude manier' van de meest vruchtbare dagen berekenen aan de hand van de verwachte ovulatie geeft een veel minder goed beeld van ouw kansen om zwanger te worden.

Daarom presenteren wij de ultieme ovulatiekalender met daarin als enige jouw echte kansen om zwanger te kunnen worden. Wij vergelijken de duur van jouw periode, de regelmaat van jouw cyclus, jouw leeftijd en jouw vruchtbaarheid met die van duizenden andere vrouwen waarvan we precies weten wanneer ze zwanger zijn geraakt. Hierdoor kunnen we jou een veel nauwkeuriger beeld geven van jouw kans om zwanger te raken per dag !
Read more
4.0
30 total
517
45
33
21
14
Loading...

Additional Information

Updated
December 30, 2012
Size
235k
Installs
10,000+
Current Version
1.5
Requires Android
2.2 and up
Content Rating
Unrated
Warning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.
Permissions
Offered By
Peace of Mind Media
Developer
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.