Разговор.мк

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Macedonian (North Macedonia)

Сите имаме ментално здравје, сите треба да имаме пристап до грижа за истото.

Разговор.мк е онлајн платформа која овозможува брз, едноставен и анонимен пристап и разговор со професионални терапевти, советувачи и психолози. Разговор мк е овде за вашето ментално здравје и сите психолошки предизвици и проблеми

Преку оваа мобилна апликација можете да ги разгледате сите психолози, терапевти и советувачи за психолошко здравје, да го одберете терминот кој најмногу ви одговара и да закажете сесија. Сесијата може да биде со допишување, аудио или видео разговор.

Дополнително, со оваа апликација можете лесно и брзо да го следите вашето расположение и што е она што влијае врз истото. Дневникот на расположение ќе ви помогне да стекнете увид во вашето расположение и да следите кои активности како влијаат на истото.

Закажи 45 минутна сесија и советувај се за...

-Личен развој
Како до најдобрата верзија од себе?

-Вознемиреност
Победи го чувството на внатрешна вознемиреност и страв.

-Прокрастинација
Престани да ги одложуваш обврските и превеземи акција.

-Депресија
Превземи го првиот чекор кон победата.

-Врски
Советувај се како да конструктивно да ги надминеш проблемите со твојот партнер.

-Справување со животни промени
Добиј ја потребната поддршка да се справиш со ненадејни животни промени.

-ЛГБТ
Бидејќи заслужуваш поддршка во борбата против општествената стигма.

-Емоционлани предизвици и емоционални кризи

Нашата мисија е да ја направиме грижата за менталното здравје попристапна за сите. За таа цел една од нашите цели е да обезбедиме широк спектар на терапевти и советувачи кои работат на платформата.
We all have mental health, we all need to have access to care for it.

Razgovrat.mk is an online platform that provides fast, simple and anonymous access and conversation with professional therapists, counselors and psychologists. Talk mk is here about your mental health and all the psychological challenges and problems

Through this mobile application you can browse all psychologists, therapists and psychological health counselors, choose the term that suits you best and schedule a session. The session can be by correspondence, audio or video chat.

Additionally, with this application you can easily and quickly monitor your mood and what is affecting it. A mood diary will help you gain insight into your mood and track which activities affect it.

Schedule a 45 minute session and consult ...

-Personal development
How to get the best version of yourself?

Anxiety
Beat the feeling of inner anxiety and fear.

-Procrastination
Stop procrastinating and take action.

-Depression
Take the first step towards victory.

-Relationships
Advise yourself on how to constructively overcome problems with your partner.

Dealing with life changes
Get the support you need to deal with sudden life changes.

-LGBT
Because you deserve support in the fight against social stigma.

-Emotional challenges and emotional crises

Our mission is to make mental health care more accessible to all. To this end, one of our goals is to provide a wide range of therapists and counselors working on the platform.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Оптимизација
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 14, 2022
Size
103M
Installs
10,000+
Current Version
3.0.46
Requires Android
6.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
Culture Technologies
Developer
Harju County, Tallinn, North Tallinn District, Erika tn 14
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.