HR агенция АН-МАРИ

5+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ан Мари съществува вече 17 години от българския пазар и е единствената специализирана в подбора на персонал - офис асистенти, секретарки, офис мениджъри, търговци, счетоводители, инженери и други служители.
Ние сме мобилни, бързи, адаптивни, иновативни, познаваме добре целия спектър на стопанския живот, поради възможността ни да работим за различни по вид, дейност и големина компании – търговски, производствени, услуги, банки, финанси, строителство и други. Гарантираме, лично и чрез референции от клиенти, качеството на предлаганите услуги.
Развихме философия, която залага на подход, съобразен изцяло с нуждите на нашите клиенти. Постоянно и целенасочено повишаваме своята професионална квалификация, за да можем по-пълно и точно да помагаме на клиентите си.

Енергийната психология и САЙ КЕЙ са методи, с които лесно и бързо можете да смените свои негативни вярвания и блокажи свързани с личен живот, взаимоотношения с партньори, деца, родители, шефове. Чрез тези методи безболезнено и ефективно можете да се освободите от негативни чувства като: вина, гняв, яд, ниска самооценка, неувереност, неприемане на себе си, подценяване, липса на желание за реализация и други. Методите са сертифицирани и напълно безопасни подходящи са за работа и с деца. Ефектите са видими и проследими в реалния живот.
Опитайте първия безплатен сеанс е за премахване на Масивни психологически обрати.
Updated on
Jul 2, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

.