Energy psyhology

10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Сай кей /PSYCH-K/ е метод, който може бързо и безопасно да ви бъде полезен за
Промяна на негативните в позитивно вярвания,
да балансира и свали емоционалния стрес от преживяни трудни ситуации като раздяла с партньор, трудности от различно естество, /работа, самооценка, страхове, блокажи, фобии/
да се разбере скрито послание на алергии, болести или повтарящи се ситуации
да балансира отношенията с партньор, работодател, родители, деца, приятели и други
да балансира отношението ви към различни чувства, емоции, състояния, предмети като контрол, свобода, любов, мъже, жени, агресия, перфекционизъм, всичко, което би могло да ви затруднява или да провокира стрес във вас.
Сай кей /PSYCH-K/ е метод, който е разработен от психолога Роб Уилямс, който използва откритията на епигенетиката и невробиологията и по специално откритията на Брус Липтън /тук има линк към видеото на Брус Липтън и Роб уилямс/
Сай кей /PSYCH-K/ работи с балансиране на двете мозъчни хемисфери в поза за цялостна мозъчна дейност. Балансирането създава потенциала, вие сте тези, които създават резултатите, чрез своите действия. То помага да се освободим от стреса и от вътрешните конфликти, които са основната причина, както за психологическите, така и за телесните ни проблеми, но действията които предприемаме са в основата на нашата промяна.
КАК РАБОТИ Сай кей /PSYCH-K/?
Сай кей /PSYCH-K/ използва кинизиологичен или мускулен тест за връзка с подсъзнанието и за даване на ясен и точен отговор за ДА ИЛИ НЕ.
Простичко казано
Вие казвате на глас вярването, което искате да проверите дали съществува във вашата система
Пример: АЗ обичам себе си прави се мускулен тест, ако отговорът е силен т.е ръката не падне това е истина за вашето подсъзнание и вие вярвате в това.
Ако ръката ви даде слаб мускулен отговор и падне, това означава, че в подсъзнанието ви няма такова вярване и тъй като ние се управляваме от подсъзнанието си е необходимо да сложим това положително вярване, за да може да подобри нашата самооценка, да сме по мотивирани, да ни помогне да сме по загрижени за себе си и много други.
Самия процес се извършва от специално обучен и дипломиран Фасилитатор, който спазва стриктни протоколи за работа, за да се гарантира качество на работа.
Updated on
Jul 2, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

.