Deseret News

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Pioneering news since 1850, the Deseret News brings you the improved Android app — the latest innovation when you need to know more. It’s never been simpler to navigate, access and share news that matters. Experience a digital-rich reading experience with elegant grid and lists views, high-resolution photos and streaming videos, plus easy-to-navigate sections for local and national news, sports, opinion, business, family and faith.

Key Features

• Best of the Deseret News - Access stories from each section. Sort by featured, latest and most popular.
• Digital-rich Reading Experience - Simple section story and “swipe-through” navigation, plus easy-to-use grid and list interface allows you to quickly access stories.
• Photos & Videos: View high-resolution photos and streaming videos.
• Social Sharing - Share stories via email, Twitter and Facebook.
• Offline Reading - Catch up on the latest news even when you don’t have an Internet connection.
Пионерски вести од 1850 година, на Deseret Вести ќе ги носи на подобрување на Андроид стан - најновата иновација кога ви треба да знаете повеќе. Тоа никогаш не било поедноставно да се движите, пристап и размена на вести што е важно. Искуство Искуството Дигитална богата со читање со домот мрежа и листи ставови, фотографии со висока резолуција и стриминг видеа, плус лесен-за-да стигнете делови за локални и национални вести, спорт, мислење, бизнис, семејството и верата.

Главни карактеристики

• Најдобар на Deseret Вести - приказни за пристап од секој дел. Сортирај по функции, најновите и најпопуларните.
• Дигитална богати читателско искуство - Википедија дел приказна и "удар-преку" навигација, плус мрежа лесен-за-користење и список интерфејс ви овозможува брзо да пристапите приказни.
• Фотографии и видеа: Прегледување фотографии со висока резолуција и стриминг видеа.
• Социјална Споделување - Сподели приказни преку е-мејл, Твитер и Фејсбук.
• Надвор од мрежа читање - се израмни на најновите вести, дури и кога немате интернет конекција.
Прочитајте повеќе
4,5
Вкупно 4.884
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

This version improves the Android notification experience and lays the groundwork for more to come!
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
23 август 2018
Големина
13M
Инсталации
100.000+
Тековна верзија
3.4.4
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Deseret Digital Media
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.