DigitalNorway

Velkommen til DigitalNorway Community – ditt nettsamfunn for digitalisering. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen din, og vil med jevne mellomrom tilgjengeliggjøre oppdateringer for deg. Last ned appen og registrer deg helt kostnadsfritt.

DigitalNorway skal gjøre det enklere for norsk næringsliv å lykkes med digitalisering. Norge er et lite land, og for at vi skal oppnå økt konkurransekraft, er vi nødt til å stå sammen og gjøre hverandre gode. Derfor tilrettelegger vi for bedre samarbeid på tvers, slik at du personlig kan utvide ditt nettverk, tilegne deg mer kunnskap og dele verdifull innsikt med andre.

Som medlem kan du:
Utvide ditt nettverk og knytte kontakt med likesinnede
Øke din digitale kunnskap, innflytelse og innsikt
Lære av andres erfaringer, praktiske verktøy og metoder
Utforske nye fagfelt og ta del i diskusjoner
Bli inspirert til handling

Community er til for alle. Det er et nettsamfunn som krever næring i form av engasjement og deltagelse fra aktive medlemmer som deler, diskuterer og lærer. Mennesker med samme fagfelt har ofte mer til felles, derfor ønsker vi å samle likesinnede i fokuserte grupper innen spesifikke emner. På den måten skaper vi en bevegelse der mange hjelper mange. Slik gjør vi det enklere for norsk næringsliv å lykkes.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

- Now you can open community post In APP links natively.
- Performance update
- Minor UI/UX update
- Bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
June 25, 2019
Size
12M
Installs
100+
Current Version
1.0.3
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
Ocean Hub AS
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.