JUKE: podcasts, radio & muziek

500K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Start Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio en al jouw andere favoriete radiozenders. Start je dag, je workout, je weekend. Ontdek non-stop 60’s & 70’s, Klassiek of Nederlandstalig. Start JUKE. Jouw startpunt voor radio, non-stop muziek en podcasts.

Jouw startpunt voor: radio
Van Radio 538 tot Radio 2 en van RTV Rijnmond tot Omroep Brabant. Van De 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas tot Ekdom in de Morgen. Of geen seconde meer missen van een voetbalwedstrijd met live wedstrijdverslag via Ajax Radio en AZ Radio. Het meest overzichtelijke aanbod op één plek: met regionale, nationale én internationale radiozenders.

En wil je alleen het beste voor je oren? Luister dan je favoriete radiozenders in HD-geluidskwaliteit.

Jouw startpunt voor: non-stop muziek
Om rustig wakker te worden, mee te zingen onder de douche of om te focussen op je werk. Non-stop muziek voor elk moment van de dag. Van 80’s tot Dance, voor Festival Vibes of Zomer Lounge. En laat je inspireren door de favorieten van LINDA.nl. De lekkerste non-stop muziek zonder dj’s, weer of verkeer.

Jouw startpunt voor: podcasts
Over elk onderwerp is tegenwoordig een podcast te vinden. Noem ’t gerust een oerwoud. Waar begin je? Hoe vind je jouw favoriete podcast, waarvan je nog niet wist dat je ’m leuk vond? JUKE is jouw gids op het gebied van podcasts. Met de 20 populairste podcasts van dit moment, overzichtelijke lijstjes van 5 met alleen de beste podcasts per genre, tips van experts en dat in één overzicht ontdek jij binnen no-time de wereld van podcasting.

En ga je in bed liggen en wil jij nog een kwartiertje genieten van je podcast voordat je in slaap valt? Gebruik dan de feature sleeptimer en de app zorgt ervoor dat de podcast na een bepaalde tijd stopt met spelen.

Jouw startpunt voor: luisterboeken
Onbeperkt boeken luisteren in alle genres. Op het puntje van je stoel met een spannende thriller of wegdromen met een romantische roman. Beleef het met een gratis luisterboek. Vind bij JUKE het beste luisterboek voor onderweg naar je werk, tijdens het opruimen, bij het uitlaten van de hond of gewoon in bed… Met een ruime keuze aan luisterboeken in alle genres, is er altijd iets nieuws te ontdekken.

JUKE. Jouw startpunt voor de rest van de dag.
Thuis, onderweg (van je auto tot het openbaar vervoer) of op het werk. Luister de hele dag door, op al je apparaten. Van Sonos tot Chromecast en van Google Home tot CarPlay. Of installeer de JUKE-app op je smart TV.
Updated on
Jun 13, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Bugfixes en kleine verbeteringen