Le Dauphiné Libéré

Të gjithë të moshës 10+
1 970
Contains Ads
·
Ofron blerje përmes aplikacionit

Le Dauphiné Libéré: toute l'actualité en images et en vidéos en Rhône Alpes, autour de Grenoble, Annecy, Chambéry, Avignon, Valence et plus généralement en Isère, Savoie, Haute-Savoie, Ain, Drôme, Ardèche, Hautes-Alpes et Vaucluse.
Lexo më shumë
Palos
3,4
1 970 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Améliorations et corrections
Lexo më shumë
Palos

Informacione shtesë

Përditësuar
25 prill 2018
Madhësia
Ndryshon sipas pajisjes
Instalimet
100.000+
Versioni aktual
Ndryshon sipas pajisjes
Kërkon Android
Ndryshon sipas pajisjes
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë të moshës 10+
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Produktet brenda aplikacionit
0,99 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
Euro Information
Zhvilluesi
EURO INFORMATION 4 Rue Frédéric-Guillaume Raiffeisen 67000 STRASBOURG
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.