Earnieland

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ready for some happy online shopping? Welcome to Earnieland!

Earnieland blijft grenzen verleggen. Al meer dan 45.000 happy online shoppers (and counting) maken vandaag gebruik van ons e-commerceplatform om kortingen te scoren bij meer dan 1200 webshops. En met onze nieuwe app gaat dat makkelijker dan ooit!

De Earnieland app werkt supersimpel. Je kan er vlot en veilig mee navigeren op het platform en koop bij je favoriete webshop. Zo steek je dagelijks mooie kortingen in je pocket. Koop je via Earnieland bv. bij bol.com, Amazon, Booking.com, MediaMarkt,... dan verdien je immers geld terug op je aankoop volgens het cashback-principe. De korting wordt maandelijks op je rekening gestort. Easy-peasy!

Maar met de app kan je in Earnieland nog véél meer voordeel rapen!

- Verdien Earniecoins: met je aankopen, via een level-up programma, door shopping experiences te sharen op je socials,... verdien je Earniecoins. Da’s het betaalmiddel in Earnieland. Je bijeengespaarde coins kan je spenderen bij de webshops of je kan er in Earnieland exclusieve vouchers mee aankopen.
- Geniet van exclusieve Earniedeals: webshops kunnen je ook samples en deals aanbieden die je alleen in Earnieland vindt.

En superhandig: op je persoonlijk MyEarnieland dashboard in de app zie je in één oogopslag hoeveel kortingen je al met je shopping hebt verdiend. Je vindt er ook het aantal gespaarde Earniecoins en de vouchers waar jij recht op hebt.

Zo blijf je 24/7 op de hoogte van al je earnings...

Download de app en ontdek onze online shopping community waar en wanneer je maar wil op een snelle en gebruiksvriendelijke manier.
Updated on
Nov 19, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available