Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Finnish (Finland)

Vauriokameralla lähetät ajoneuvosi vauriokuvat korjaamolle nopeasti ja helposti - ei enään vanhanaikaisia korjaamokäyntejä.
Saat korjauksesta alustavan kustannusarvion sähköpostiin ja tarvittaessa toimitamme laskelman vakuutusyhtiöön.
Lopullinen vahinkotarkastus tehdään korjaamolla.

REKISTERISELOSTE
AKM Autokaupan Keskusmaalaamo Oy:n, henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen, rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: AKM Autokaupan Keskusmaalaamo Oy, Kalkkikiventie 14, 04300 Tuusula p. 010 2350281
Rekisteriasioita hoitava henkilö: Asiakasrekisteripäällikkö, info@keskusmaalaamo.fi
Rekisterin nimi: AKM asiakasrekisteri.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Keskusmaalaamon ja Käyttäjän välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito, Keskusmaalaamon palvelujen mainonta ja markkinointi, asiakastyytyväisyyden mittaaminen.
Rekisterin tietolähteet: Tietoja kerätään Keskusmaalaamon päivittäisen liiketoiminnan yhteydessä, henkilön käyttäessä Keskusmaalaamon kotisivujen sisältämiä palveluita. Tietoja voidaan ottaa myös ulkoisista lähteistä, kuten mobiilisovelluksesta Vauriokamera.
Rekisterin tietosisältö
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• Auton merkki ja malli
• Rekisterinumero
• Asuinpaikka
Säännönmukaiset tietojen luovutukset: Tietoja ei luovuteta asiakasrekisterin ulkopuolelle ilman asiakkaan hyväksyntää tai toimeksiantoa. Asiakkaan toimeksiannosta, kuten ajanvarauspyynnöstä tai muusta yhteydenotosta, toimeksiannon kannalta välttämättömiä tietoja voidaan luovuttaa asiakkaan valitsemalle toimeksiannon kohteelle.
Rekisterin suojausperiaatteet: Rekisteriä ylläpidetään salatulla, palomuurin suojaamalla alueella, vaadittavien käyttäjätunnusten ja salasanojen takana.
Rekisteritietojen tarkastus ja korjaus: Haluttaessa tarkastuttaa tai korjauttaa rekisterissä olevaa henkilötietoa on esitettävä kirjallinen, omakätisesti allekirjoitettu pyyntö rekisterinpitäjälle.
Kielto-oikeus: Henkilöllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten
With a damage camera, you send your vehicle to the repair shop quickly and easily - no more old-fashioned workshop visits.
You will receive an initial cost estimate for the repair by email and, if necessary, we will provide the calculation to the insurance company.
The final damage inspection is done at a workshop.

REGISTER
AKM Autokaupan Keskusmaalaamo Oy, Personal Data Act (523/99), Section 10, Privacy Policy

Registrar: AKM Autokaupan Keskusmaalaamo Oy, Kalkkikiventie 14, 04300 Tuusula tel. +358 10 2350281
Person in charge of register matters: Customer Register Manager, info@keskusmaalaamo.fi
Register Name: AKM Customer Register.
Purpose of processing personal data: Managing and maintaining the customer relationship between the Central Painting House and the User, Advertising and Marketing of the Central Painting Services, measuring customer satisfaction.
Data sources of the register: The data is collected in connection with the daily operations of the Central Painting House, when the person uses the services contained in the Central Painting House website. Data can also be taken from external sources, such as the Mobile Application Damage Camera.
Content of the register
• First and last name of the person
• Telephone number
• Email address
• Car's brand and model
• Registration number
• Residence
Regular Disclosures: Data is not disclosed outside the customer register without customer approval or assignment. The Customer's assignment, such as a request for appointment or other contact, may provide the information necessary for the assignment to the Customer's chosen destination.
Registry Security Principles: The registry is maintained in an encrypted, firewall-protected area behind required user IDs and passwords.
Checking and Correcting Registry Information: A written, self-signed request to the controller is required to verify or correct the personal data in the registry.
Prohibition: A person has the right to prohibit the disclosure and processing of their data for direct marketing, distance selling and other direct marketing
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Vauriokameralla lähetät ajoneuvosi vauriokuvat korjaamolle nopeasti ja helposti.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 22, 2019
Size
8.4M
Installs
5+
Current Version
0.0.1
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Teen
Language
Permissions
Offered By
AKM Autokaupan Keskusmaalaamo Oy
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.