1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Az eTopup mobil alkalmazás segítségével bankkártyájának egyszeri regisztrációja után a bankkártyája terhére mobiltelefon egyenleg-feltöltést, számlabefizetést és hamarosan parkolását fizetheti egyetlen gombnyomással telefonjáról. Bankkártyáját biztonságosan, az OTP Bank Nyrt rendszerében tartjuk nyilván amelyhez így sem a kereskedők sem a munkatársaink nem férnek hozzá.

Mire van szüksége a használathoz?

Mindössze regisztrálnia kell a rendszerünkben. A regisztráció során átirányítjuk a kártyaelfogadónk (OTP Bank) oldalára ahol a feltöltésre, vásárlásra használni kívánt bankkártyájának adatait biztonságosan eltárolhatja. A rendszer bármilyen magyar bank által kibocsájtott bankkártyát támogat. Sikeres regisztráció után egy gombnyomással tud majd vásárolni, mobiltelefon egyenleg-feltöltést végezni akár a weboldalunkon akár a mobil alkalmazásunkon keresztül.

Kártyaadatok biztonsága

Sem az alkalmazás, sem az eTopup rendszere a kártyaadatokat nem tárolja. Ennek biztonságáról az elfogadónk, az OTP Bank gondoskodik.

Egyéb díj is fizetendő a szolgáltatás igénybevétele során?

A bank vagy az egyenlegfeltöltési rendszer nem számol fel külön díjat. Ön csak az általános, máshol is fizetendő összeget fizeteti az egyenlegfeltöltésért. Ezzel együtt és minden létező elektronikus bónusz is a rendelkezésére áll.
Updated on
May 5, 2016

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Adaptálás az új Android verziókhoz