PRO Romania

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

PRO România este o aplicatie care aduce la indemana utilizatorilor stiri nationale si locale din principalele sectoarele de interes ale partidului PRO România.

Aplicatia da utilizatorilor posibilitatea de a selecta mai multe categorii de stiri, in functie de domeniile in care utilizatorii aleg sa primeasca informatii, presonalizand astfel fluxul de stiri primite.

Stirile pe care aplicatia le transmite sunt din surse nationale sau locale, la finalul fiecarei stiri existand link catre sursa aferenta. Ocazional, stirile pot fi preluate si din surse internationale.

Aplicatia foloseste o interfata simpla in care utilizatorii pot naviga cu usurinta pentru a-si seta preferintele si ofera optiunea de a primi notificari la fiecare stire noua, conform setarilor de preferinta. Utilizatorii pot modifica oricand setarile privind notificarile primite din aplicatie accesand sectiunea Setari/Notificari/ProRomania, din meniul telefonului, bucurandu-se astfel de o experienta placuta in utilizare.

Aplicatia PRO România utilizeaza date cu caracter personal pentru sectiunea Devino Membru, unde utilizatorii se pot inregistra ca Membri ai partidului PRO România. Datele personale colectate prin intermediul formularului de adeziune sunt prelucrate conform Politicii de confidentialitate.
Updated on
Nov 23, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Noua versiune aduce imbunatatiri din punct de vedere al performantei.