HTTP Injector (SSH/Proxy/V2Ray) VPN

Berisi iklanPembelian dlm aplikasi
4,5
354 rb ulasan
10 jt+
Download
Rating konten
Semua Umur
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot

Tentang aplikasi ini

HTTP Injector is a professional VPN tool to browse the Internet privately and securely with multiple protocol and tunneling technologies build into one app

It works as an universal VPN (SSH/Proxy/SSL Tunnel/DNS Tunnel/Shadowsocks/V2Ray) client to encrypts your connection so that you can surf the internet privately and securely. Besides that, it also help you access blocked websites behind firewall.
Best part? you can configure your own server and connect using this app.

PLEASE READ DESCRIPTION BEFORE YOU DOWNLOAD
This tools is for professional users only

Access any website and service on the Internet and secure your identity. Secure your Android device from hackers and online threats when using a public WiFi and forget about geo-locked content, identity theft and online privacy concerns.

Features:
- Secure your connection using SSH, Shadowsocks or V2Ray tunnel
- SSL/TLS tunneling is supported
- DNS tunneling
- No root needed
- Specify alternate proxy servers to send a request through
- DNS Changer
- Build in SSH client
- Build in Shadowsocks client
- Build in Host Checker and IP Hunter
- Support V2Ray plugin
- Payload Generator
- Apps Filter
- Support Android 4.0 to Android 11
- Google DNS / custom DNS
- Data Compression
- Hotshare - Tether Unlock
- Ability to change buffer size, etc

Tunnel Types
- HTTP Proxy + SSH
- SSH
- Shadowsocks
- DNS Tunnel
- SSL (TLS)
- VMess, SOCKS, SS, VLESS

Provider Mode
- Exported config is encrypted
- Lock and protect the settings from users
- Set custom message for customer
- Hardware ID lock

Manual: https://apps.evozi.com/httpinjector/

How to use:
>> Import config file created by other users (You can find it in your local group/group chats)
or
>> Open payload generator and press generate (no need to adjust settings) and select one of our server to connect


- Crashing or having problem? Email us to get it resolved
Guide: https://blog.evozi.com/how-to-get-logcat-crash-log/

Lite version:
Get lightweight version of HTTP Injector, search for "HTTP Injector LITE"

Beta Tester:
Click the join Beta Test button in app store
Diupdate pada
31 Mar 2022

Keamanan Data

Keamanan dimulai dengan memahami cara developer mengumpulkan dan membagikan data Anda. Praktik privasi dan keamanan data dapat bervariasi berdasarkan penggunaan, wilayah, dan usia Anda. Developer memberikan informasi ini dan dapat memperbaruinya seiring waktu.
Aplikasi ini dapat membagikan jenis data ini kepada pihak ketiga
Info dan performa aplikasi
Tidak ada data yang dikumpulkan
Pelajari lebih lanjut cara developer menyatakan pengumpulan data
Data dienkripsi saat dalam pengiriman
Anda dapat meminta agar data dihapus
4,5
354 rb ulasan
Hanz Clark
9 Juli 2022
Aplikasi ini hanya untuk mempercepat koneksi , membuat jaringan stabil dan membuka akses web yang diblokir. Jika ada yang mengatakan bisa internet gratis , itu adalah HOAKS. Dikarenakan koneksinya cepat dan stabil, otomatis kuota yang kita punya menjadi lebih hemat dari biasanya. Janganlah memberi info atau komentar yang menyesatkan. Jadi sekali lagi, aplikasi ini bukan untuk internet gratis ya. Salam SMART PEOPLE.
153 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
KALIMOSODO
11 Juni 2022
Good. Kalau bisa buat sistemnya otomatis. Ada deskripsi paket apa yg mau dibuat flash tinggal pilih. Tidak perlu cari2 bug dll
156 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Ivan Goblog
4 April 2022
Mntaf... Versi sebelumnya Agak berat/ngelag dan gak support Ws Ssl, jadi saya dah lama gak pake.😁 Versi sekarang udah kembali ringan + udah support WS SSL juga, Keren lah pkonya. Kalo bisa untuk mode SlowDns nya suport SSh pribadi juga, karena server bawaan susah sekali konek bahkan saya coba blum pernah konek sama sekali. Saya jadi harus pake aplikasi lain ketika mau pake mode SlowDns Kaena yang paling sering saya gunain adalah mode SlowDns 😂😂 Dah, Itu aja,,,,,, trimakasih, sukses trus 🙏🙏
226 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?

Yang baru

5.6.4
[Fixed] Websocket CDN payload
5.6.2
[Added] Websocket CDN/Proxy support
[Fixed] Import config error
[Fixed] Export unlocked config
[Fixed] Hotshare repeater for Android 12+
[Improvement] Bug fixes and performance improvement

* v2ray required plugin version 1.4+*