GPFans

Contains ads
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met de app van GPFans mis je geen enkel nieuwtje over Max Verstappen en blijf je volledig op de hoogte van het laatste nieuws uit de Formule 1. Wij brengen nieuws op geheel eigen wijze. Accuraat, scherp, kritisch en amusant. Af en toe vliegen we nog wel eens uit de bocht.

Onze app onderscheidt zich met uitgebreide - en tevens ook historische - statistieken. Door deze historische data, kun je snel de uitslagen van races uit vervlogen tijden terugvinden. Tijdens de raceweekenden hoef je niets te missen van de actie op en naast de baan. De app wordt het gehele weekend live geupdate met het laatste nieuws, de laatste statistieken en de tofste video’s. Ook voor de actuele rondetijden van Verstappen hoef je niet buiten de app van GPFans te zoeken.

Door de samenwerking met onze Britse collega’s, vind je in de app ook exclusief nieuws rechtstreeks van bronnen die dicht bij het vuur zitten. Zo zijn we regelmatig te vinden in de paddock en spreken we geregeld met verschillende Formule 1-coureurs en teambazen.

Als je de push notificaties aanzet in de app, weet je zeker dat je als allereerste op de hoogte bent van al het belangrijke Formule 1-nieuws.


Met een bereik van ruim 6 miljoen gebruikers per maand, behoren we tot de grootste websites uit de koningsklasse van de autosport. Sluit jij je bij ons aan?
Updated on
Jan 19, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available