FashionGroup

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

FASHION GROUP претставува најголема малопродажна групација на компании за текстил во регионот и ги поседува правата на ексклузивност, франшиза и мастер франшиза за многу светски познати модни брендови меѓу кои Mango, Levi’s, Replay, Springfield и многу други. Оваа апликација Ви овозможува да пребарувате низ широкиот спектар на производи кои ги нудиме - брзо, лесно и едноставно.

Преку FashionGroup апликацијата можете:
- Да ги разгледувате сите производи кои ги нудиме од вашиот мобилен телефон
- Брзо и едноставно да нарачувате производи кои ќе ги добиете на домашната адреса
- Да креирате листа на желби и да ги следите цените на омилените производи
- Да добиете специјални попусти при онлајн купување
- Да добивате “Newsletter” со информации за сите новости и актуелни промоции
- Да ја проверите достапноста на одреден производ во нашите продавници
- Да ја користите Loyalty картичката и при онлајн купување
Updated on
Nov 20, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit