Fearless Heart

Bli med i Fearless Heart hvor de beste lærer bort sine råeste ferdigheter: hvordan de har blitt skapt og hva som ligger bak. Der du blir inspirert og nysgjerrig. Og gjennom denne appen får du lære deg hvordan!

I denne appen slipper du å lure på hva som kreves. Du lærer av de som har gått veien før. Som forteller deg sannheten.

Og våre trenere er de beste. Og de er ikke redde for å gi sin kunnskap videre. De er ikke redde for at du skal «ta dem igjen». De håper at du gjør det. For det inspirerer dem igjen. De heier på deg.

I samarbeid med Norsk Topphåndball og EHF får vi tilgang på klubb og landslagsklipp som våre eksperter analyserer slik at unge utøvere forstår hva som ligger bak resultatene. Hvordan triksene utføres, og hva du eller ditt lag kan gjøre for å utføre det samme.

Hvis du er linjespiller og lurer på hvordan du kan sette sperrer slik at ingen kan stoppe deg - da bør du lære det av Heidi Løke. Hvis du lurer på hvordan du kan bli en god skytter fra kant, og kjøre fete trickvarianter – da bør du lære av Camilla Herrem. Dersom du vil bli helt rå i forsvar, lurer på hvordan du kan være en god lagspiller og ha vinnermentalitet samtidig – da bør du lære av Gro Hammerseng- Edin.

Fearless Heart er appen stedet å gå til for motivasjon, men også hvor du finner ro, og trygghet. Fordi vi også satser stort på personlig utvikling.

For hva er egentlig poenget med å lykkes hvis du ikke har det bra – på ekte? Velkommen til et nettverk av mennesker som våger å drømme. Og som vil utvikle seg på og utenfor banen. Som ærlige mennesker, og hel v.

Innhold:

- Du kan planlegge økter i egen kalender, og få påminner før den starter. Passer bra for å sikre gjennomføring og ta deg nærmere målene dine!

- Last ned offline! Skal du på hytta eller et sted med dårlig nett? Da kan du laste ned innholdet til telefonen, så kan du fortsette treningen.

- Du får tilgang til videoer, intervjuer, lydfiler og masse spennende innhold når du er medlem i appen.

- Trenger du ekstra motivasjon, så kan vi sende deg varslinger med motiverende ord som kan gi deg en boost når du trenger det.

- Det blir også mulighet for å møte profiler live og stille spørsmål direkte.

- Jevnlig oppdatert innhold hver måned gjør at du kan oppdage nye favorittøvelser og profiler.

Vår mindset trening er av høy kvalitet, og vi henter inn de beste på sine felt for å gi deg den beste opplevelsen overhodet mulig.

Abonnement og prising:

Fearless Heart tilbyr to forskjellige abonnement (full tilgang på begge).

1 måned for 199kr
1 år for 1.999kr

Les mer om våre abonnementsvilkår her:
https://www.fearlessheart.no/pages/kjopsvilkar

Denne appen er utviklet i stolt samarbeid med VidApp.

Trenger du hjelp med appen, les over dette:
https://vidapp.com/app-vid-app-user-support/

Bruksvilkår: http://vidapp.com/terms-and-conditions
Personvernerklæring: http://vidapp.com/privacy-policy
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
October 5, 2020
Size
84M
Installs
100+
Current Version
5
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
In-App Purchases
Permissions
Offered By
Fearless Heart
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.