The eCourier

Contains Ads

The eCourier is an exact digital replica of The Courier’s daily print newspaper with all your favorite local news, sports, weather, obituaries, etc. now available on iPad. Enjoy this app today as part of your digital membership.
Lexo më shumë
3,6
45 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- Bugfixes and improvements
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
20 dhjetor 2017
Madhësia
17M
Instalimet
5.000+
Versioni aktual
2.8.05
Kërkon Android
4.0.3 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Findlay Publishing Company
Zhvilluesi
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.