Skovshoved Sejlklub mitSKS

Download Skovshoved Sejlklubs app og tilmeld dig sejladser, kurser, events og administrer dine sejltider. Du behøver ikke være medlem for at bruge appen eller flere af vores tilbud om at komme på vandet.

Hvis du er medlem af SKS har du allerede en bruger i mitSKS - besøg https://mitsks.dk for information om, hvordan du kan logge ind med dine medlemsfordele.

Med vores app kan du blandt andet:

- Booke og afmelde sejltider samt se mere info om alle vores hold
- Få relevante notifikationer som push-beskeder på din smartphone
- Få overblik over dine sejlaktiviteter
- Se og tilmelde dig kurser, såsom duelighed og manøvretræning

Sejl og og bliv dygtig i en af vores mange matchracere og andre kølbåde, eller kom tæt på vandet i en Laser-jolle eller Hobie Cat.

Vores dygtige holdinstruktører, undervisere og medarbejdere sørger for, at du får den nødvendige støtte til at udvikle dig og nyde netop den type sejlsport som du brænder for.

Skovshoved Sejlklub er en moderne sejlklub beliggende i Charlottenlund, lige nord for København. Vi driver en af landets største sejlcentre for voksne, og du kan bare hoppe ombord og komme på vandet. Du kan også indgå i reelle kursusforløb, såsom duelighed, samt at opbygge dine personlige færdigheder.

Ønsker du at blive med kan du skræddersy dit medlemskab så det passer til netop dit aktivitets- og ambitionsniveau, og høste en lang række medlemsfordele, ikke mindst adgang til vores attraktive klubfaciliteter centralt på Skovshoved Havn.

Download idag, og oplev hvor let det kan være at komme på vandet!
Read more
Collapse
Loading...

What's New

- Fixed an issue where video playback could occur when the app is in the background
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
December 13, 2018
Size
9.4M
Installs
10+
Current Version
4.2.5
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Users Interact, Digital Purchases
Permissions
Offered By
Branded MINDBODY Apps
Developer
MINDBODY, Inc 4051 Broad Street, Suite 220 San Luis Obispo, California 93401
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.