Sky Castle:คำสาบานรัก

Offers in-app purchases
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Thai

เกมSky Castle เป็นเกมมือถือแนว 3D MMORPG ที่เน้นการออกแบบตัวละครและการสร้างสังคมโซเชียล อีกทั้งยังมีกราฟฟิก ฉากที่สวยงาม มีแผนที่ที่กว้างใหญ่เพื่อให้ผู้เล่นได้สัมผัสถึงความสมจริง และในขณะเดียวกันยังมีระบบตกแต่งตัวละครที่โดดเด่น มีคอสตูม มีปีกมากว่า 100 แบบให้เลือกใช้ เมื่อตัวละครพร้อม คู่รักพร้อม เราก็บินไปผจญภัยต่อสู้บนโลกที่แสนอัศจรรย์กันเลย !
-----จุดเด่นของเกม-----
【กราฟฟิกที่แตกต่าง——โลกผืนใหญ่ตระการตา】
ในดินแดนเก้าทวีปนี้ ไม่ว่าจะป็นเศษเสี้ยวของเมืองลอยฟ้า หรือว่าเป็นดินแดนที่หรูหราของตำหนักซิงเฉินเก๋อก็ตาม ดอกไม้ ต้นหญ้า วิวทิวทัศน์ ทั้งหมดเป็นภาพกราฟฟิกที่มีความละเอียดสูง มีขนาด 1920x1920 ที่จะทำให้ผู้เล่นประทับใจกับเกมแนวแฟนซีตะวันออกได้อย่างตื่นตาตื่นใจ และภายในเกมผู้เล่นสามารถโบยบินได้อย่างอิสระ อีกทั้งจะได้ชื่นชมภาพแนวสูงในมหาสมุทรและพื้นโลกที่สวยงามอีกด้วย
【การท่องเวหาที่แปลกใหม่——โรแมนติกไปกับสาวงาม】
ควงคู่รักโบยบิน นั้นเป็นจุดเด่นของเกม ซึ่งผู้เล่นจะได้รับรู้ถึงความรู้สึกที่เป็นอิสระในการบิน และเมื่อบินไปในระดับที่สูงๆ ท่านสามารถพาคนรักโบยบินไปได้อย่างโรแมนติก สวีทหวานไม่เหงาเหมือนตัวคนเดียวอีกด้วย ซึ่งป็นรูปแบบการโบยบินที่ไม่เหมือนใคร
【การต่อสู้ที่สุดเหวี่ยง ——การต่อสู้แบบ 360องศา】
เป็นการบินต่อสู้ แบบ 360 องศา หมุนได้ตามใจชอบ อีกทั้งจะทำให้ผู้เล่นหมดปัญหากับการบินต่อสู้แบบเดิมๆ ที่มักจะล็อคการบินแบบอิสระ ดังนั้นในเกมนี้จะทำให้ผู้เล่นได้หมุน กระโดดโจมตีต่อสู้ได้อย่างต่อนื่อง และจะได้รู้รสถึงความเท่และตื่นเต้นในการบินต่อสู้
【ความรักที่แตกต่าง—— ก่อเกิดครอบครัว】
ในเกม”Sky Castle”เป็เกมที่ทำให้ผู้เล่นสามารถได้รู้จักเพื่อนทางโซเชียลและมีระบบการเล่นที่เสมือนจริง รวมไปถึงเผ่าพันธ์ต่างๆที่เชื่อมโยงสานสัมพันธ์ต่อกัน นอกจากนี้ยังมีอีเว้นท์กิจกรรมต่างๆ จากทางเฟซบุคให้เพื่อนๆ ได้ร่วมสนุกอีกด้วย ซึ่งระบบต่างๆในเกมจะทำให้ผู้เล่นเข้าถึงการต่อสู้และการผ่าฝันอุปสรรคไปกับคู่รักอย่างน่าสนุกและตื่นเต้น
【คอสตูมแปลกใหม่ ——เปลี่ยนสีได้ตามใจชอบ】
เพื่อให้ผู้เล่นได้สัมผัสถึงระบบการเล่นที่สามารถสร้างขึ้นเองได้ อีกทั้งผู้เล่นทุกคนยังสามารถเลือกเปลี่ยนสีชุดได้ตามความพอใจ ภายในเกมจะชุดคอสตูมให้เลือกอย่างหลากหลาย เพียงแค่คุณเลือกคอสตูมที่อยากจะเป็น ก็สามารถเปลี่ยนแปลงตัวเองได้ในทันที การเปลี่ยนสีชุดก็ทำได้ง่าย เพียงแค่คุณเลือกสีเลือกชุด ก็ทำให้คุณกลายเป็นคนที่สวยงามได้ในพริบตาเลยทีเดียว

สัมผัสโลกแห่งจินตนาการที่สวยงามและสุดแสนโรแมนติก พร้อมทั้งออกแบบตัวละครได้อย่างจุใจ มีการสร้างสังคมโซเชียลที่เต็มไปด้วยมิตรภาพ และที่สำคัญผู้เล่นยังสามารถโบยบินต่อสู้ได้อย่างอิสระอีกด้วย
Sky Castle:คำสาบานรัก จะนำพาคุณไปพบกับความรัก ความสนุกบนเมืองท้องฟ้าอย่างไม่มีที่สิ้นสุด!
FACEBOOK:https://www.facebook.com/SkyCastleTH/
เวบไซต์หลัก http://sc.flmobile.com/
Sky Castle Games, a mobile game themed 3D MMORPG that focuses on character design and creation of social society. The graphics are beautiful scene with a large map, so players can experience the realism. And meanwhile, also has a decorative character striking a costume with wings, more than 100 styles to choose from. When a character with couples we flew to fighting adventure on the magical worlds do!
Highlights of the game ----- -----
【Different graphics - the world's large ensembles】.
In nine territories this continent Whether as a fraction of the sky. It is a land of luxury residence Xing Chen Goethe grass or flowers, landscapes All graphics are high resolution with 1920x1920 will give the players appreciate the game a surprisingly fancy East. Within the game, players can fly freely. You will appreciate the high portrait on the ocean floor and beautiful world, too.
【Sky surfing, exotic - romance with glamor girl】.
Swinging couples fly Then the highlight of the game Players will get to know the feeling of being free to fly. When flying at a high level. You can fly with her lover romantically. Sweet, sweet love, not like one another. Which as a form of dance like no other.
【Battles overly - Battle 360】.
Flew 360 combat arbitrary rotation. The players will fly out of the fight with the traditional. Always lock the car independently. So in this game will allow players to spin. Due to the attack, jump combat. And would have tasted like the thrill of flying and fighting.
【Love different -. Family formation】
        In the game, "Sky Castle" into a game that allows players to make friends through social and playback system virtualization. Including race relations that are linked to each other. There are also various events. From Facebook to their friends. Have fun, too The system in the game allows players to fight through dreams and obstacles for couples to be very fun and exciting.
【Exotic costumes -】 change colors as you like.
To allow players to experience the playback system can be created manually. Also, all players can also choose to change the color to your preference. The game will be costumes to choose from. Just select a costume that would be. You can change yourself immediately. Changing colors is easy. Just choose the color you choose. It makes you a beautiful person in the blink of an eye it.

Fantasy world of beautiful and super romantic. The character designs are very satisfied. The creation of a society full of social friendships. Most importantly, players can also fight fly freely again.
Sky Castle: love oath You will get to experience love. Fun on the city sky endlessly!
FACEBOOK: https: //www.facebook.com/SkyCastleTH/
Site main http://sc.flmobile.com/
Read more
Collapse
3.9
5,518 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

อัพเดต1:แก้ไขปรับปรุงสนามรบหมอกควันให้มีประสิทธิภาพมากขึ้น
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 25, 2018
Size
62M
Installs
100,000+
Current Version
1.2.4
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Teen
Violence, Blood, Suggestive Themes
Interactive Elements
Users Interact, Digital Purchases
In-app Products
$0.99 - $99.99 per item
Permissions
Offered By
FL Mobile SEA
Developer
FLAT/RM 826 8/F OCEAN CENTRE HARBOUR CITY 5 CANTON ROAD HK
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.