Makedonika

3.5
565 reviews
50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Преку оваа апликација се овозможува пристап до најголемата е-библиотека на македонски јазик. Покрај најпопуларните современи дела и лектири за основно и средно образование, Македоника е место каде се наоѓаат и книги од нашите преродбеници, македонски класици и нови автори.
Апликацијата Ви овозможува читање на книги и кога не сте поврзани на интернет. Користењето е едноставно. Изборот на Вашите омилени дела се наоѓа на полицата ”Мои книги”, а преку подесувањата можете да ги менувате видот и големината на фонтот, маргините, боите, позадините…
Updated on
Jan 27, 2017

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
3.5
565 reviews
A Google user
February 8, 2019
the best of Makedonija
13 people found this review helpful
Did you find this helpful?
The Monstrosity
December 22, 2020
ima mnogu golem problem so najavuvanjeto vo aplikacijata. Ne mi dava da se logiram.
10 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
October 6, 2018
Има некои книги што фалат последните 100 страни....
Did you find this helpful?
Fondacija Makedonika
November 2, 2018
Марио , ве молиме да пробате да ги отворите истите книги на друг мобилен уред. Овој проблем најчесто се јавува поради недостаток на меморија на самиот уред.

What's new

Подобрена стабилност при читање на книгите!