TisakCode

TisakCode aplikacija omogućava Vam korištenje pametnih telefona pri kupnji usluga na prodajnim mjestima Tiska i u Tisak media centrima. Putem TisakCode mobilne aplikacije brzo i jednostavno birajte željene usluge te ih kreirajte prema svojim željama, u trenutku kada to Vama odgovara. Konačan ishod Vašeg odabira je barkod koji se prikazuje na ekranu telefona i koji je potrebno pokazati na prodajnom mjestu Tiska i pokazati barkod prodavaču te platiti čime završava transakcija.

Trenutno su u ponudi slijedeće usluge:

- Hrvatska lutrija: putem usluge Hrvatske lutrije možete kreirati svoje igre (jednostavne ili kombinacije) za Loto 6/45, Loto 7/39 i EUROJackPot, provjeriti dobitke kao i rezultate odigranih kola. Prednost korištenja TisakCode-a je u tome što sada jednostavno možete odigrati BAŠ svoje brojeve na prodajnim mjestim TISKA, a ne kao do sada samo „Moju igru“

- Parking: Putem Parking usluge možete napraviti pripremu za plaćanje parkirne karte za svoje vozilo. Prilikom izrade pripreme za kupovinu parkirne karte, potrebno je odabrati grad i zonu za koju plaćate parking te unijeti registarsku oznaku automobila za koje plaćate parking kartu.

- TisakPaket: Korištenjem usluge TisakPaket brzo i jednostavno možete ispuniti podatke o primatelju i pošiljatelju paketa kao i o kiosku na koji ćete predati Vaš paket odnosno kiosku na koji želite poslati paket ili jednostavno pratiti poslani paket.

- Bus Karte: BUSKARTA je usluga mobilne aplikacije TisakCode koja objedinjuje polaske za bilo koju relaciju, koju pružaju najznačajniji autobusni prijevoznici u Republici Hrvatskoj. Putem ove aplikacije možete napraviti pripremu za kupovinu autobusne karte za međugradske i međunarodne linije ili se samo informirati o polascima i cijenama karata dostupnih putem BusKarta usluge.

U pripremi su:
- E-BON
- Kiosk Lokator
- Ulaznice
- ENC Bonovi
- Popusti
- OnLine računi

Za potpuni doživljaji i brzu uslugu preporučamo redovno ažuriranje aplikacije i aktivaciju usluge Geo lokacije.

Za korištenje aplikacije TisakCode nije potrebna nikakva registracija!

Korištenjem TisakCode aplikacije usluge Tisakpaket prihvaćate 'Opće uvjete za obavljanje ostalih poštanskih usluga Tisak d.d.' objavljene na www.tisakpaket.hr
Read more
Collapse
2.3
66 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

- added Hrvatska Lutrija service
- minor bug fixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
July 13, 2016
Size
9.6M
Installs
5,000+
Current Version
1.1.0
Requires Android
2.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Fornax Ltd.
Developer
Fornax Ltd. Svearova 1 10000 Zagreb Croatia
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.