TTS Lontong

Contains Ads
·
Offers in-app purchases
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Indonesian

โ›”๏ธPerhatian Bukan TTS Teka Teki Silang, Tapi TEKA TEKI SULITโ›”๏ธ

Fitur terbaru Anda juga bisa ikutan bikin tebak-tebakan tts lontong
Tebak-tebakan yang dikirimkan kepada kami akan kami review dan yang ber hasil lolos akan di masukan ke dalam game juga nama anda akan tampil di dalam game kami.

Dari pembuat game Om Telolet Om yang terkenal itu.
Buktikan kalau anda memang cerdas dan penuh daya imajinasi.

Update terbaru variasi kostum dari capres Nurhadi Aldo, Tronjal Tronjol Maha Asique

Dilarang Baper main game ini yah ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Fitur game:
- Tebakan Receh dari Teman teman Pemain game ini
- Bermain dengan teman lebih seru
- Melatih daya otak dan imajinasi anda
- Update secara berkala ( Insya Allah )
- Menghilangkan stres ( atau malah menambah)
- Bisa dimainkan sambil makan tahu bulat atau nasi goreng
- Grafik yang lucu
- sangat cocok buat kamu yang jomblo (alias belom punya pacar kasian deh lu)
- buat wibu ok juga
- bisa bikin damai nggak perlu marah gara2 gara-gara pilgub DKI
- awas kelewat bus om telolet klo lagi main game lontong
- cocok dimainkan untuk kamu yang sedih mengenang macan lucu koramil cisewu
-Lebih cocok lg main game ini kalo kamu bete di kode keras sama cewek kamu
-Enak maen ini dari pada nonton video Pelakor dan menghambur hamburkan uang alias Sawer

Like FB kita di https://www.facebook.com/ttslontong ๐Ÿ‘๐Ÿป

Disclaimer : Game Parodi dari TTS Cak Lontong tapi bukan Aplikasi Resmi Dari WIB TTS SULIT, selamat bermain


CATATAN
Game ini memerlukan konfirmasi 'permission' pada 'external storage access' untuk penyimpanan sementara video dan proses save data.


Saran Keluh Kesah Kesan dan Curhat bisa dikirm ke :
https://www.facebook.com/gambirstudio
gambirstudio@gmail.com

Applikasi ini meminta akses menggunakan microphone dan lokasi untuk mengolah data agar kami dapat meningkatkan permainan menjadi lebih baik. Untuk lebih jelas tentang pengambilan data audio dan lokasi bisa di lihat di kolom http://gambirstudio.com/policy.html

RECORD_AUDIO: permission diperlukan untuk menganalisis data penayangan TV offline dan menyajikan iklan bertarget media. Pemberian izin ini bersifat opsional. Jika Anda ingin keluar dari opsi ini, kunjungi tautan berikut: http://www.zapr.in/privacy/.

EXTERNAL STORAGE: permission diperlukan untuk menyimpan data permainan dan juga untuk menampilkan ads, agar pihak developer bisa terus mengambangkan permainan ini.

PHONE_STATE : permission ini diperlukan agak pengembang bisa mengirimkan notifikasi kepada player sehubugan dengan informasi yang berhubungan dengan permainan

LOCATION : permission ini diperlukan untuk menganalisa lokasi pengguna sehingga pengembang bisa memberikan iklan sesuai dengan lokasi pengguna.
โ›”๏ธ Attention Not Cross-Puzzle TTS, But HARD TEXT โ›”๏ธ

Your latest features can also be followed by making guesswork
The guesses sent to us will be reviewed and the results will be entered into the game and your name will appear in our game.

From the makers of the famous Om Telolet Om game.
Prove that you are indeed intelligent and full of imagination.

The latest update of costume variations from the presidential candidate Nurhadi Aldo, Tronjal Trolan Maha Asique

Baper is forbidden to play this game well ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Game features:
- The guesswork of friends from this game player
- Playing with friends is more exciting
- Train your brain and imagination
- Update regularly (God willing)
- Eliminates stress (or even adds)
- Can be played while eating round tofu or fried rice
- funny graphics
- Very suitable for you single (aka don't have a boyfriend yet)
- For Wibu it's ok too
- Can you make peace, you don't need to be angry because of the DKI governor election
- Watch out for the bus, om Telolet, if you play Lontong game again
- Matches are played for you who are sad to remember the cute tiger Koramil Cisewu
-More suitable for playing this game if you are coded hard with your girl
- This kid is like watching a video of Pelakor and throwing money away from Sawer

Like our FB at https://www.facebook.com/ttslontong ๐Ÿ‘๐Ÿป

Disclaimer: Game Parody from TTS Cak Lontong but not Official Application From WIB TTS HARD, happy to play


NOTE
This game requires confirmation of 'permissions' on 'external storage access' for temporary video storage and data saving processes.


Suggestions Complaint about Impression and Confusion can be sent to:
https://www.facebook.com/gambirstudio
gambirstudio@gmail.com

This application requires access to use a microphone and location to process data so that we can improve the game for the better. For more details about taking audio data and location can be seen in the column http://gambirstudio.com/policy.html

RECORD_AUDIO: permissions are needed to analyze offline TV viewing data and present media-targeted ads. This permission is optional. If you want to exit this option, visit the following link: http://www.zapr.in/privacy/.

EXTERNAL STORAGE: permission is required to store game data and also to display ads, so the developer can continue to develop this game.

PHONE_STATE: This permission is needed rather the developer can send notifications to the player in accordance with the information related to the game

LOCATION: This permission is needed to analyze the user's location so that the developer can provide advertisements according to the user's location.
Read more
Collapse
4.5
141,243 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Menambahkan beberapa soal lucu
Memperbaiki kesalahan dalam permainan
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 24, 2019
Size
36M
Installs
5,000,000+
Current Version
3.8
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
In-app Products
$0.99 - $1.99 per item
Permissions
Offered By
Gambir Game Studio
Developer
ยฉ2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.