TTS Lontong

Contains Ads
·
Offers in-app purchases
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Indonesian

โ›”๏ธPerhatian Bukan TTS Teka Teki Silang, Tapi TEKA TEKI SULITโ›”๏ธ


Fitur terbaru Anda juga bisa ikutan bikin tebak-tebakan tts lontong
Tebak-tebakan yang dikirimkan kepada kami akan kami review dan yang ber hasil lolos akan di masukan ke dalam game juga nama anda akan tampil di dalam game kami.

Dari pembuat game Om Telolet Om yang terkenal itu.
Buktikan kalau anda memang cerdas dan penuh daya imajinasi.

Dilarang Baper main game ini yah ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Fitur game:
- Tebakan Receh dari Teman teman Pemain game ini
- Bermain dengan teman lebih seru
- Melatih daya otak dan imajinasi anda
- Update secara berkala ( Insya Allah )
- Menghilangkan stres ( atau malah menambah)
- Bisa dimainkan sambil makan tahu bulat atau nasi goreng
- Grafik yang lucu
- sangat cocok buat kamu yang jomblo (alias belom punya pacar kasian deh lu)
- buat wibu ok juga
- bisa bikin damai nggak perlu marah gara2 gara-gara pilgub DKI
- awas kelewat bus om telolet klo lagi main game lontong
- cocok dimainkan untuk kamu yang sedih mengenang macan lucu koramil cisewu
-Lebih cocok lg main game ini kalo kamu bete di kode keras sama cewek kamu
-Enak maen ini dari pada nonton video Pelakor dan menghambur hamburkan uang alias Sawer

Like FB kita di https://www.facebook.com/ttslontong ๐Ÿ‘๐Ÿป

Disclaimer : Game Parodi dari TTS Cak Lontong tapi bukan Aplikasi Resmi Dari WIB TTS SULIT, selamat bermain


CATATAN
Game ini memerlukan konfirmasi 'permission' pada 'external storage access' untuk penyimpanan sementara video dan proses save data.


Saran Keluh Kesah Kesan dan Curhat bisa dikirm ke :
https://www.facebook.com/gambirstudio
gambirstudio@gmail.com

Applikasi ini meminta akses menggunakan microphone dan lokasi untuk mengolah data agar kami dapat meningkatkan permainan menjadi lebih baik. Untuk lebih jelas tentang pengambilan data audio dan lokasi bisa di lihat di kolom http://gambirstudio.com/policy.html

RECORD_AUDIO: permission diperlukan untuk menganalisis data penayangan TV offline dan menyajikan iklan bertarget media. Pemberian izin ini bersifat opsional. Jika Anda ingin keluar dari opsi ini, kunjungi tautan berikut: http://www.zapr.in/privacy/.

EXTERNAL STORAGE: permission diperlukan untuk menyimpan data permainan dan juga untuk menampilkan ads, agar pihak developer bisa terus mengambangkan permainan ini.

PHONE_STATE : permission ini diperlukan agak pengembang bisa mengirimkan notifikasi kepada player sehubugan dengan informasi yang berhubungan dengan permainan

LOCATION : permission ini diperlukan untuk menganalisa lokasi pengguna sehingga pengembang bisa memberikan iklan sesuai dengan lokasi pengguna.
โ›”๏ธ Caution Not TTS Crosswords, puzzles But DIFFICULT โ›”๏ธ


The latest feature, you can follow to make guessing tts rice cake
Guessing that was sent to us will be our review and the air escapes results will be input into the game also your name will appear in our game.

From the makers of the game Om Om Telolet famous.
Prove that you are indeed intelligent and full of imagination.

Prohibited Baper play this game well ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Feature game:
- Guess Receh of Friends friends This game player
- Playing with a friend is better
- Train your brain power and imagination
- Update regularly (Insha Allah)
- Relieving stress (or even increase)
- Can be played while eating out round or fried rice
- Graph funny
- is suitable for you who singles (aka the poor you have not had a girlfriend lu)
- create WIBU ok too
- can make peace not need to get upset gara2 because pilgub
- alert the bus too om telolet Klo longer play the game rice cake
- match is played for you that sad memory of a cute tiger koramil Cisewu
-More suitable lg play this game if you bete in a hard-coded with a girl you
This maen -Enak of the video watch Pelakor and burst splurged alias Sawer

FB Like us on https://www.facebook.com/ttslontong ๐Ÿ‘๐Ÿป

Disclaimer: Game Parody of TTS Cak Lontong but not Authorized Applications From pm TTS DIFFICULT, congratulations play


NOTES
This game requires a confirmation of 'permission' to 'external storage access' for the temporary storage of video and save the data.


Suggestions complaining impression and Estella can be sent to:
https://www.facebook.com/gambirstudio
gambirstudio@gmail.com

This application requests access using a microphone and the location to process the data so that we can improve the game for the better. To be more clear about the audio data collection and location can be viewed in columns http://gambirstudio.com/policy.html

RECORD_AUDIO: permission is required to analyze data offline TV viewing and presenting targeted advertising media. The granting of licenses is optional. If you want to get out of this option, visit the following link: http://www.zapr.in/privacy/.

EXTERNAL STORAGE: permission is needed to store game data and also to display ads, so that the developer can continue to float this game.

PHONE_STATE: This permission is required rather developers can send a notification to the player sehubugan with information related to the game

LOCATION: This permission is needed to analyze a user's location so that the developer can provide advertisements in accordance with the user's location.
Read more
4.5
130,399 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Menambahkan beberapa soal lucu
Memperbaiki kesalahan dalam permainan
Read more

Additional Information

Updated
July 22, 2018
Size
34M
Installs
5,000,000+
Current Version
2.7
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
In-app Products
$0.99 - $1.99 per item
Permissions
Offered By
Gambir Game Studio
Developer
ยฉ2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.