Avtoprodaja Kastelec

1+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Sedež podjetja se nahaja v Grosuplju. Več kot 240 zaposlenih, odlična mreža povezav in dve poslovalnici v tujini tvorijo uspešno srednje veliko podjetje z več kot 40. letno tradicijo.

Na spletni strani si lahko ogledate naše dejavnosti in ponudbo transportov, za več informacij pa nas lahko kontaktirate.


VIZIJA

AvtoTransporti Kastelec bomo tudi v prihodnje eden izmed najbolj zanesljivih in kvalitetnih partnerjev na področju logističnih storitev ne samo v regiji, temveč na širšem področju Evrope.


POSLANSTVO

Usmerjenost v trajnostni razvoj in varstvo okolja nam omogočata, da delujemo že več kot 40 let.

Naše načelo: tradicija – hitrost – kakovost


TRAJNOSTNI VIDIK

S skrbjo za svoje zaposlene, odgovornim odnosom do strank, usmerjenostjo k varstvu okolja in vračanjem surovin industriji podpiramo trajnostni razvoj tudi ostalih podjetij, družbe in naravnega okolja.
Updated on
Jun 28, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

AvtoTransporti Kastelec je mednarodno podjetje, ki se ukvarja s transportom vozil, logističnimi storitvami in ekološko razgradnjo vozil.