Smart Data Usage Monitor & Speed Test - smartapp

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

smartapp ensures you stay on top of your mobile spends.

smartapp automatically tracks your Outgoing calls, Incoming Calls, Data Usage on 2G, 3G, 4G and WiFi, SMS and Roaming

💹 Usage Insights
✔ Track your calls: Incoming, Outgoing and know your top contacts
✔ Check your data consumption on 2G, 3G, 4G and WiFi
✔ Find out which apps consume most of your data

⏲ Speed Test
Measure the latency, download speed and upload speed of your mobile data connection and WiFi network with Speed Test. Also measure the network quality for regular browsing, watching streaming videos and video calling. Share test results with your friends to find out how your data connection compares to theirs.

👓 Real-time App Data Counter (beta)
Track how the apps on your phone are consuming data while you are using them. Also monitor your network's data speed real-time. Real-time App Data Counter allows you to measure how much data is used while watching a video or browsing through a website.

💊 Data Saver
Save your mobile and WiFi data by launching data saver. It saves your background data consumption by terminating apps and services eating your precious data.

-------------

"The user interface is pleasing and with the data insights it provides in the form of numbers and graphs for different timelines, its appeal is enhanced." - Yourstory

"Can't decide which plan is the best for you? Smartapp is here to the rescue!" - GadgetsNow

"An app which helps you optimise your smartphone usage" - Inc42

"An awesome app for android smartphone that would automatically understand your calling behavior" - Android Portal

"smartapp is a Beautiful App to track your usage" - Beautiful Pixels
smartapp овозможува да остане на врвот на вашиот мобилен троши.

smartapp автоматски следи појдовни повици, дојдовни повици, податоците за користењето на 2G, 3G, 4G и WiFi, SMS и роаминг

💹 Употреба Увид
✔ Следење на повици: дојдовни, појдовни и знаат вашиот врвот контакти
✔ Проверете ја вашата потрошувачка на податоци за 2G, 3G, 4G и WiFi
✔ Дознајте кои апликации трошат најмногу на вашите податоци

⏲ Speed ​​Test
Мерење на латентност, брзина на download и upload брзината на вашиот мобилен конекција и WiFi мрежа со брзина тест. Исто така, мерење на квалитетот на мрежата за редовно сурфање, гледање стриминг видеа и видео повик. резултати Сподели тест со вашите пријатели за да дознаете како вашите податоци врска споредува со нивни.

👓 реално време App податоци Counter (бета верзија)
Следи како апликации на вашиот телефон се одземаат податоци додека ги користите. Исто така ги следи брзината на податоци во реално време на вашата мрежа. Во реално време App податоци Контра ви овозможува да се измери колку податоци се користи, додека гледањето на видео или сурфање преку веб-сајт.

💊 Штедачот на податоци
Зачувај вашиот мобилен телефон и WiFi податоци од започнувањето чувар податоци. Таа го спасува потрошувачката на податоци позадина со раскинувањето на апликации и услуги јадат вашите скапоцени податоци.

-------------

"Корисничкиот интерфејс е префинета и со увид на податоците што ги дава во форма на броеви и графикони за различни временски рамки, е подобрен својата жалба." - Yourstory

"Не може да се одлучи кој план е најдобро за вас? Smartapp е тука за спасување!" - GadgetsNow

"Апликација која ви помага да се оптимизира вашата употреба паметен телефон" - Inc42

"Еден одличен стан за Андроид smartphone кои автоматски ќе се разбере вашето однесување повик" - Андроид портал

"Smartapp е убава App да ги пратите на вашиот" - Прекрасна пиксели
Прочитајте повеќе
4,3
Вкупно 41.794
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

- With this update smartapp now takes less space on your phone
- Also introducing usage graphs, which allow you to view and compare calling and data usage for any day, week or month
- Speed test now works better on slower connections
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
11 август 2017
Големина
Варира со уред
Инсталации
1.000.000+
Тековна верзија
3.3.3
Потребен е Android
4.2 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Споделува информации, Дигитални купувања
Понудено од
Times Internet Limited
Програмер
Times Internet Limited Ecstasy IT Park Plot 391,Udyog Vihar, Phase 3 (opp. Trident Hotel) Gurgaon Haryana-122016
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.