Giftomatic - Cadeau app

1K+
Downloads
Content rating
Everyone 10+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met Giftomatic wordt een cadeau geven een feestje!

En wat is er nu leuker dan het geven zelf… Precies, de reactie van de ontvanger.

Met Giftomatic creëer je een persoonlijk cadeau die altijd start met een lach. Je geeft een shoptegoed dat te besteden is bij tientallen webshops, waaronder Wehkamp, Bol.com, Hema en Zalando.

- - - Maak een hilarische video - - -
Met Giftomatic kun je een digitale cadeaubon maken. Je start met de videomaker waarmee je het gezicht van de gelukkige kunt uploaden. Selecteer een thema en je video met grappige gifjes is af, maar dan met het hoofd van de ontvanger van je cadeau.

- - - Zet cadeaus klaar - - -
Om het cadeau nóg persoonlijker te maken kun je met de Giftomatic app cadeaus klaarzetten als suggesties. “Blijmakertjes” noemen we dat. Hiermee inspireer je de ontvanger van het cadeau met een lijstje suggesties en help je hem/haar op weg om er iets leuks mee te kopen.

- - - Het geven - - -
Maar hoe geef je zo’n digitaal cadeau? Dat kan op twee manieren:
1. Ben je zelf op het feestje? Dan toon je de QR code die hoort bij het cadeau dat je hebt gemaakt. De ontvanger scant ‘m en ziet direct de hilarische video.
2. Wil je het cadeau geven op afstand? Dan kun je een link sturen via Whatsapp, mail of Messenger.

Dus zoek je een last minute cadeau, dan heb je vanaf nu altijd de Giftomatic app bij je.

- - - Waar kan het shoptegoed worden gebruikt - - -
De Giftomatic credits die je geeft zijn altijd in een veelvoud van €5,-. Het tegoed dat je betaalt is exact het tegoed dat de ontvanger kan besteden bij zijn of haar favoriete webshop.

Het aantal aangesloten winkels breiden we continue uit. Je kunt onder andere terecht bij Wehkamp, Bol.com, Zalando, Bijenkorf, Hunkemoller, Adidas, BCC, Dille&Kamille, Fletcher Hotels, Hema, Ikbenzomooi, Little Green Bag, Superwinkel, Xenos, Walll.com, Werkaandemuur, Wijnvoordeel, Avantisport, Bookspot, Intertoys, vandenAssem en Woonexpress.

Het shoptegoed is minimaal 3 jaar geldig. Daarna kun je het tegoed eventueel omzetten naar een cadeaukaart van een van de partners. Doe je dat niet, dan verdelen we je (rest)tegoed tussen Unicef en een bonus voor nieuwe Giftomatic gebruikers. Maar voordat we dat doen sturen we je een aantal herinneringen, want we hebben het liefst dat je er zelf een mooi cadeau van koopt.
Updated on
Nov 17, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Cadeaus geven wordt een feestje!

Maak je eigen cadeau met shoptegoed, een hilarische video en zet "blijmakertjes" klaar voor de gelukkige.