1 илј.+
Преземања
Оцена на содржината
Сите
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот

За апликацијава

Моја Кроација на Кроација осигурување Ви нуди:

- Лесно, брзо и едноставно Online купување на полиси за Патничко и Домаќинско осигурување, Online плаќање на вашите долгови

- Генерални информации за Кроација осигурување - А.Д. за неживотно осигурување Скопје.

- Локација на нашите продажни места и лесна навигација преку Вашиот мобилен уред

- Можност за пријава на штети и закажување на термин за достава на документи

- Лесно и едноставно до понуда за Каско и други видови осигурувања преку контакт форма по што ќе бидете контактирани од нашите агенти

- Промоции, евенти, Кроација на web (Facebook, Youtube, итн)
Ажуриранa на
2.9.2017

Безбедност на податоците

Програмерите може да прикажуваат информации тука за тоа како нивната апликација ги прибира и користи вашите податоци. Дознајте повеќе за безбедноста на податоците
Нема достапни информации

Што има ново

Ажурирање и оптимизација.

Поддршка за апликацијата