Challenger Дома

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Challenger Дома е целосно бесплатна апликација, која Ви овозможува попусти во локални бизниси. Оваа апликација ви нуди да дознаете за нови производи и услуги. Со Challenger Дома и помагаме на локалната економија од удобноста на нашите домови.

Функционалности на Challenger Дома апликацијата:

- Лесно логирање: преку Вашиот фејсбук профил за само неколку секунди.
- Изберете ја локацијата на Вашиот дом (местото каде што престојувате).
- Времето поминато дома Ви носи поени
- Разменете ги собраните поени за купони за попуст кај локалните бизниси кои се партнери на оваа апликација
- Времетраењето на купонот ќе биде истакнат во описот на самиот купон во нашата продавница
- Вашите активни купони можете да ги најдете во торбичката во Вашиот профил

Challenger Дома целосно ја почитува Вашата приватност. Локацијата од Вашиот дом останува само на Вашиот телефон. Доколку ја избришете оваа апликација тогаш се уништуваат Вашите сензитивни информации. Преку Challenger Дома никој нема пристап до локацијата која ја имате посочено.

Оваа апликација, исто така, служи како промотивна алатка за локалните македонски е-бизниси, занаетчии и бизниси кои имаат достава. Сакаме да обезбедиме платформа каде лесно можат да се дојде до нови клиенти. Апликацијата Challenger Дома е целосно бесплатна за сите бизниси.
Среќни сме што заедно создаваме заедница која меѓусебно ќе се подржува, и тоа овој пат од удобноста на нашите домови.
Бидете одговорни, добивајте попусти и подржувајте ги локалните бизниси.
Колку поголема заедница толку подобри резултати, затоа поканете ги Вашите најблиски да бидат дел од Challenger Дома.

Оваа мобилна апликација е подржана од Фондот за иновации и технолошки развој.
Updated on
May 8, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Подобрена брзината на продавницата.
Поправени грешки при освежување на апликацијата.