Periază-te cu Bulgăraş!

3.7
5.37K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Căpitanul Aquafresh şi prietenii lui Bulgăraşii le arată copiilor un mod amuzant de a-şi peria corect toate părţile dinţişorilor. Cântecelele şi dansurile antrenante îi ajută să se perieze şi să menţină periajul timp de 2 minute - durata de periaj recomandată de către medicii dentişti. Va fi atât de distractiv încât vor termina înainte să îşi dea seama! Pentru a oferi copiilor cântecele şi dansuri cât mai variate de fiecare dată când se periază, folosiţi melodiile din aplicaţie.
Updated on
Dec 4, 2018

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
3.7
5.37K reviews
Kiriashoo UnQkiri
March 26, 2022
Ne place foarte mult! Va rugam sa adăugați posibilitatea de a avea mai mult de 4 profile! Am deblocat-o pe Lilly dar nu mai avem profile libere... Mulțumim!
A Google user
November 1, 2018
Super!
2 people found this review helpful
A Google user
June 3, 2017
Este cea mai tare chiestie din lume😸😸
1 person found this review helpful

What's new

În cadrul noii aplicații Periază-te cu Bulgăraș îi întâlnești pe Căpitanul Aquafresh și pe Bulgărași dansând pe durata periajului de 2 minute. Poți personaliza până la 4 profiluri de utilizator inclusiv fundaluri, costume, cântece și dansuri diferite, creând combinația preferată. Copiii pot învăța aspecte interesante despre periajul dinților, importanța îngrijirii dinților și încurajează un periaj mai bun. Utilizarea zilnică a aplicației în timpul periajului permite deblocarea unui conținut nou.