Lajme Mix

Contains ads
100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Lajme është aplikacioni i cili përmban lajmet e fundit të portaleve më të mëdha shqiptare të gjitha në një vend.

Në vend që te hapni një nga një secilin portal, tashmë ju mund ti gjeni të gjithë titujt dhe permbajtjet e portaleve të organizuara mirë, duke i ndarë lajmet sipas kategorive, me një dizajn të paster dhe navigim shumë të shpejte, e gjitha kjo vetëm në një aplikacion mobil.
E veçanta e këtij aplikacioni është se ju mund të 'Kërkoni' per nje lajm te caktuar dhe kështu ne do ju prezantojmë të gjithë lajmet nga burime të ndryshme, me të cilën mund të krahasoni dhe vlëresoni për cilësinë nga burime të ndryshme portalesh, gjithashtu ju mund të inspiroheni duke shfletuar tema të ndryshme të lajmeve, teknologjisë, biznesit, marketingut, ndërmarrësisë, dizajnit, gatimit, fotografisë dhe shumë të tjera.
Përmbajtja e lajmeve është e pandryshuar, ajo merret direkt nga burimi i lajmit.Karakteristikat
- Të gjitha lajmet e portaleve në një vend
- Lajmet te organizuara sipas kategorive
- Kërkim i një titulli të caktuar
Updated on
May 26, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Përmisimë i përgjithshëm