albaniareport.al

Contains ads
10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

albaniareport.al është një portal i dedikuar lexuesit dhe vetëm lexuesit. Qëllimi i albaniareport.al është të ju informoje për lajmet më të fundit dhe më të sakta nga Shqipëria dhe nga bota. Aktualitete, opinione, politikë, video, teknologji, show biz, gossip dhe shumë të tjera. Vetëm në një vend.
Updated on
Nov 2, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Bug fixes and performance improvements