Dainik Jagran - Latest Hindi News, news today

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Dainik Jagran, India's #1 Hindi News Group, brings you the Latest news in Hindi, breaking news in hindi , hindi news from 400+ local news & different categories like national, politics, cricket, Tech, business and more….

Dainik Jagran latest hindi news app is all you need to get latest hindi news & breaking news today.

Top Features of the app:

400+ City & State News in Hindi: Connect with your hometown. Dainik Jagran news app brings latest news in hindi from all across India to your phone. Latest hindi news coverage from 400+ Cities covering politics, local events, crime, business & more. We cover all hindi news states like, UP News, Bihar News, MP, Delhi, Uttrakhand, Punjab and more

Indepth Coverage: Indepth coverage of news, views & analysis of top news stories in politics, Business, Tech, World news, Sports & more…. Our analytical stories provide you with unbiased coverage of all stories be it advantages of GST, Launch of a new mobile phone, general election coverage, latest hindi news in Business or more.

Tech News (टेक न्यूज़): We provide the best Tech news in Hindi, with latest gadgets, new launches, product comparison, trending apps, and suggestions to keep your data protected

Business News (बिज़नेस न्यूज): Daily market updates and analytical news of all latest govt policies be it demonetization, GST, Tax filing, Budget or more. Our business desk experts breakdown the policies in simple hindi news and inform its impact on your daily life.

Common Man Issues & Positive News (पॉजिटिव न्यूज): Tired of all negative news around, read our new positive news section and drive the negativity away.

Entertainment News & gossip (मनोरंजन समाचार):
We bring the latest happening from Bollywood & Indian television shows (TV serials & daily soaps). The latest bollywood rumors, gossip are delivered right to your phone. Expert Movie Reviews, trailers and much more. Detail of the TV serials & daily soaps. Follow your favorite celebrities

Cricket News, Score Alerts (क्रिकेट न्यूज़):
We keep you abreast with all live cricket scores in hindi, fixtures (schedules), cricket news in hindi on and off the field, score updates, expert opinions and much more. We also cover all Indian sports news such as football, hockey, Tennis and many more.

Epaper: Read the latest Hindi News epaper from all local cities. Also see all previous days newspaper.

Bookmark A News & Night mode: Save your favorite news to read later & turn on the night mode for easy reading in night.

Ease of Use: The app is fast event in 2g/3g network and easy to browse .


Notification: Get the latest news notifications & breaking news alerts. You can read all the latest notifications in our notification center.

Offline Reading: Now no need of good internet connection to read news. Switch to offline mode and read all the news without burning your bandwidth.

Audio News: Soon you can listen to the latest news and listen to notifications. (Coming Soon). RECORD_AUDIO: This is required to analyze offline TV viewing data and serve media-targeted ads. Granting this permission is optional. If you'd like to opt-out of this targeting, please visit the following link: http://www.zapr.in/privacy/.


Stay ahead by downloading the best hindi news app & end your daily news hunt here.
Dainik Jagran, Индија е # 1 Хинди вести група, ќе ги носи најновите вести во Хинди, најнови вести во Хинди, Хинди вести од 400 + локални вести и различни категории како национални, политика, крикет, технологија, бизнис и повеќе ....

Dainik Jagran најновите хинди вести стан е се што треба да се добие најновите hindi Вести и Ударни вести денес.

Топ карактеристики на апликацијата:

400 + Градот и државата Вести на хинди: Поврзете се со вашиот роден град. Dainik Jagran вести стан носи најновите вести во hindi од цела Индија на вашиот телефон. Најнови hindi вести покриеност од 400 + градови покриваат политика, локални настани, криминал, бизнис и многу повеќе. Ние ги покрие сите hindi вести држави како, горе Вести, Бихар Вести, пратеник, Делхи, Uttrakhand, Пенџаб и повеќе

Во-длабочината на покриеност: во-длабочината на покриеност на вести, ставови и анализа на топ вести во политиката, бизнисот, Техника, свет вести, спорт и повеќе .... Нашите аналитички приказни ви овозможи со непристрасно покривање на сите приказни било да е тоа предностите на GST, почеток на нов мобилен телефон, на општите избори покриеност, најновите вести hindi во бизнис или повеќе.

Техника вести (टेक न्यूज़): Ние нудиме најдобрите технолошки вести во Хинди, со најновите gadgets, нови лансирања, производ споредба, trending апликации, и предлози за да се задржи заштитена вашите податоци

Бизнис вести (बिज़नेस न्यूज): Дневни ажурирања на пазарот и аналитички вести на сите најновите политики промовира било да е тоа demonetization, GST, даноци, буџет или повеќе. Нашиот бизнис биро експерти дефект на политиките во едноставни hindi вести и да ги информира нејзиното влијание врз вашиот секојдневен живот.

Обичниот човек прашања и позитивни вести (पॉजिटिव न्यूज): Уморни од сите негативни вести околу себе, прочитајте ја нашата нова секција позитивни вести и се вози на негативност далеку.
 
Забава вести и озборувања (मनोरंजन समाचार):
Ние ги најновите случување од Боливуд и индискиот телевизиски емисии (ТВ серии и дневни сапуни). Најновите гласини Боливуд, озборувања се дадено право на вашиот телефон. Експерт филмски рецензии, приколки и многу повеќе. Детал од телевизиските серии и дневни сапуни на. Следете ги вашите омилени познати личности

Крикет Вести, резултат сигнали (क्रिकेट न्यूज़):
Ние ви се задржи чекор со сите резултати во живо крикет во Хинди, тела (распоред), крикет вести во хинди на и надвор од теренот, резултат надградби, стручни мислења и многу повеќе. Ние, исто така, ги покрие сите индиски спортски вести како што се фудбал, хокеј, тенис и многу повеќе.

EPaper: Прочитајте ги најновите хинди Вести ePaper од сите локални градови. Исто така, види сите претходни денови весникот.

Обележување Вести & Ноќен режим: зачувате вашите омилени вести да прочитате подоцна и го вклучите режимот ноќ за лесно читање во текот на ноќта.

Леснотија на употреба: Во стан е брзо настан во 2G / 3G мрежа и лесно да ги пребарувате.


Известување: Дознајте ги најновите известувања и кршење вести сигнали. Можете да прочитате сите најновите известувања во нашиот центар за известување.

Офлајн читање: Сега нема потреба од добра интернет конекција да чита вести. Префрли се на офлајн режим и прочитајте ги сите вести без горење вашиот пропусен опсег.

Аудио вести: Наскоро ќе можете да слушате вести и слушам известувања. (Наскоро). RECORD_AUDIO: Ова е потребно за да се анализира присутен податоци гледање телевизија и да им служи на медиумите насочени реклами. Доделување на оваа дозвола не е задолжително. Ако сакате да се откажете од оваа таргетирање, посетете го следниов линк: http://www.zapr.in/privacy/.


Останете напред со симнување на најдобрите hindi вести стан и стави крај на вашиот секојдневен вести лов тука.
Прочитајте повеќе
4,2
Вкупно 82.770
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

* डाउनलोड करें ई पेपर और पढ़ें बिना इंटरनेट भी
* अब जानें कैसा रहेगा रोजाना आपके शहर का मौसम
* पायें दैनिक सुविचार व हेल्त टिप्स
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
10 ноември 2018
Големина
14M
Инсталации
5.000.000+
Тековна верзија
3.3.4
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Jagran, Jagran Josh, OnlyMyHealth
Програмер
MMI Online LTD 1st Floor, Plot No. 9,11, Near Modi Mill, Okhla Industrial Estate, Phase-3 New Delhi - 110020
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.